Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Braukšana Kareivji Daugava Riga
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.4
matig Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Vācietis geeft een hoge lob. Pastariņš kopt de bal weg. Daar is Ondzulis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lielausis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lielausis draait met de bal, schiet en ... Cakarijs bokst de bal weg.

15e minuut.
Eitiķis controleert de bal met de borst. Bebers probeert naar een medespeler te passen. Iniņš geeft een hoge lob. Lielausis rent richting de bal. Lielausis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Braukšana Kareivji - Daugava Riga 0:1

33e minuut.
Bute passt de bal zonder na te denken. Mežakungs is nu in balbezit. Ābele bereikt de bal nog maar net als eerste. Mežakungs onderschept slim de pass. Mežakungs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bute met een snelle inworp. Daar is Pupuķis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bebers rent richting de bal. Pupuķis verovert de bal door een tackle van achteren. Pupuķis geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Mežakungs bereikt de bal nog maar net als eerste. Mežakungs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Eitiķis verovert de bal door een tackle van achteren. Ābele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ābele geeft een lange en hoge pass. Piečs heeft problemen om de bal te vangen. Piečs geeft een hoge lob. Vilnītis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Braukšana Kareivji 53%, Daugava Riga 47%.
Braukšana Kareivji - Daugava Riga 0:1

49e minuut.
Piečs passt de bal met de wreef. Mežakungs bereikt de bal nog maar net als eerste. Mežakungs schiet op doel. Ābele probeert de bal aan de voet te houden. Vilnītis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Braukšana Kareivji - Daugava Riga 1:1

61e minuut.
Vācietis onderschept slim de pass. Piečs is nu in balbezit. Lielausis verovert de bal door een tackle van achteren. Gorkšs is nu in balbezit. Gorkšs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Braukšana Kareivji - Daugava Riga 1:2

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Koļinko neemt de hoekschop. Maticins kopt de bal weg. Gorkšs bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorkšs haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Lielausis haalt uit met een fantastische trap. Pastariņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastariņš geeft de bal voor. Lielausis is nu in balbezit. Lielausis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bebers bereikt de bal nog maar net als eerste. Bebers passt de bal in één keer door. Lielausis is nu in balbezit. Lielausis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Maticins de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Ondzulis geeft een hoge lob. Inworp. Pastariņš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gorkšs bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorkšs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Bebers met een sublieme pass. Bute heeft problemen om de bal te vangen. Gorkšs bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorkšs schiet op doel. Cakarijs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Braukšana Kareivji 58%, Daugava Riga 42%.
Braukšana Kareivji - Daugava Riga 1:2