Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spēle Milži Celtne Kareivji
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Drupačs probeert naar een medespeler te passen. Kviesis rent richting de bal. Kviesis passt de bal zonder na te denken. Vecarājs rent richting de bal. Vecarājs schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klungelig pakt Iņķis de bal. Kviesis rent richting de bal. Iņķis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Iņķis is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Kviesis raakt geblesseerd tijdens het duel. Drupačs zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Vecarājs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kviesis rent richting de bal. Kviesis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mudris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Klungelig pakt Piektdienis de bal. Kripēns is nu in balbezit. Kripēns speelt de bal door. Balgalvis rent richting de bal. Balgalvis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Tūdaliņš met een sublieme pass. Daar is Balgalvis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kripēns bereikt de bal nog maar net als eerste. Balgalvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Balgalvis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Lāpītājs trapt de bal weg. Kripēns kopt de bal weg. Piektdienis rent richting de bal. Balgalvis rent richting de bal. Balgalvis haalt uit met een fantastische trap. Lāpītājs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Kripēns met een snelle inworp. Tūdaliņš bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kviesis. Kviesis krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Vancāns rent richting de bal. Tūdaliņš rent richting de bal. Vancāns tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vancāns krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Gibze geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vētra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kripēns is nu in balbezit. Kripēns geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kripēns bereikt de bal nog maar net als eerste. Kripēns probeert naar een medespeler te passen. Balgalvis rent richting de bal. Balgalvis haalt uit met een fantastische trap. Ģelziņš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spēle Milži 53%, Celtne Kareivji 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spēle Milži - Celtne Kareivji 0:0

77e minuut.
Kviesis is nu in balbezit. Kviesis passt de bal zonder na te denken. Kripēns rent richting de bal. Balgalvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Balgalvis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Vējkrīģers speelt de bal door. Kripēns rent richting de bal. Kripēns passt de bal met de wreef. Balgalvis is nu in balbezit. Balgalvis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spēle Milži 56%, Celtne Kareivji 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spēle Milži - Celtne Kareivji 0:0