Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slēpošana Pūces Ogre United
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 15.7
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Prīdāns is nu in balbezit. Nauzers onderschept slim de pass. Nauzers geeft de bal voor. Menca is nu in balbezit. Menca draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Tērvetnieks raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Skromulis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slēpošana Pūces 63%, Ogre United 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Slēpošana Pūces - Ogre United 0:0

56e minuut.
Petrovs met de inworp. Viltvārdis bereikt de bal nog maar net als eerste. Viltvārdis passt de bal zonder na te denken. Menca is nu in balbezit. Menca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Menca bereikt de bal nog maar net als eerste. Viltvārdis bereikt de bal nog maar net als eerste. Birze schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Viltvārdis moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Viltvārdis kan niet meer verder spelen. Viļums komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Dacis passt de bal met de wreef. Viļums bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Soms. Soms krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Menca rent richting de bal. Menca haalt uit met een fantastische trap. Birze probeert de bal aan de voet te houden. Viļums bereikt de bal nog maar net als eerste. Viļums schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Melnis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Daar is Flaksis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viļums is nu in balbezit. Viļums passt de bal zonder na te denken. Menca is nu in balbezit. Menca haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Menca bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaksis bereikt de bal nog maar net als eerste. Viļums onderschept slim de pass. Viļums schiet op doel. Purvītis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slēpošana Pūces - Ogre United 1:0

87e minuut.
Vikings geeft een lange en hoge pass. Buliņš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skromulis maakt een afschuwelijke overtreding. Skromulis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slēpošana Pūces 56%, Ogre United 44%.
Slēpošana Pūces - Ogre United 1:0