Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fratricides Renards Amateurs Pistolets
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Goloko trapt de bal weg. Yoro Diallo controleert de bal met de borst. Ndao rent richting de bal. Yoro Diallo onderschept slim de pass. Yoro Diallo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Tidiane Samb met een sublieme pass. Basse rent richting de bal. Basse probeert naar een medespeler te passen. Lam is nu in balbezit. Lam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fratricides Renards - Amateurs Pistolets 0:1

16e minuut.
Basse bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaye onderschept slim de pass. Gaye passt de bal zonder na te denken. Brousseau is nu in balbezit. Brousseau haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bourdillat is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fratricides Renards 44%, Amateurs Pistolets 56%.
Fratricides Renards - Amateurs Pistolets 0:1

48e minuut.
Der Thaim probeert naar een medespeler te passen. Basse bereikt de bal nog maar net als eerste. Lam rent richting de bal. Basse rent richting de bal. Basse haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Tidiane Samb bereikt de bal nog maar net als eerste. Tidiane Samb speelt de bal door. Klungelig pakt Lam de bal. Basse is nu in balbezit. Basse draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Diatta met de inworp. Yoro Diallo rent richting de bal. Yoro Diallo met een sublieme pass. Lam bereikt de bal nog maar net als eerste. Lam draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Dia Ba geeft een hoge lob. Veau is nu in balbezit. Ndao rent richting de bal. Lam bereikt de bal nog maar net als eerste. Lam draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Gaye is nu in balbezit. Gaye geeft een hoge lob. Brousseau bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousseau schiet op doel. Goloko probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Nunez is nu in balbezit. Yoro Diallo verovert de bal door een tackle van achteren. Yoro Diallo speelt de bal door. Lam rent richting de bal. Lam haalt uit met een fantastische trap. Lacadé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Der Thaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Camara verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Der Thaim zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Der Thaim naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fratricides Renards 65%, Amateurs Pistolets 35%.
Fratricides Renards - Amateurs Pistolets 0:1