Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inanimés Lions Hérissés Trompettes
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.6
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Dioh speelt de bal door. Sagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ciré Dia zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ciré Dia naar de kleedkamers voor een vroege douche.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amdy Faye met een snelle inworp. Dioh bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylla verovert de bal door een tackle van achteren. Sylla haalt uit met een fantastische trap. Crespin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
M`Bengue rent richting de bal. M`Bengue geeft een lange en hoge pass. Inworp. Badiatte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amdy Faye geeft de bal voor. Crespin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Inworp. Amdy Faye zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sylla is nu in balbezit. Sylla geeft de bal voor. Paal! Dabo rent richting de bal. Dabo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inanimés Lions - Hérissés Trompettes 1:0

30e minuut.
Yaré Faye probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dioh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dioh geeft de bal voor. Klungelig pakt Mbaye Nder de bal. Mbaye Nder verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Dramé speelt de bal door. Sylla is nu in balbezit. Authom rent richting de bal. Dabo verovert de bal door een tackle van achteren. Dabo schiet op doel. Crespin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Dioh de bal onder controle te krijgen. Dabo rent richting de bal. Dabo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inanimés Lions 45%, Hérissés Trompettes 55%.
Inanimés Lions - Hérissés Trompettes 1:0

48e minuut.
Sylla heeft problemen om de bal te vangen. Dioh speelt de bal door. Dramé is nu in balbezit. Lopez is nu in balbezit. Lopez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Chalumeau bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalumeau passt de bal met de wreef. N`Dao probeert naar een medespeler te passen. Lopez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Tetard probeert de bal aan de voet te houden. N`Dao rent richting de bal. Tetard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tetard krijgt een gele kaart. N`Dao is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. N`Dao zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lopez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopez haalt uit met een fantastische trap. el-Mazide Ndiaye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lopez is nu in balbezit. Lopez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Guinko passt de bal zonder na te denken. Dabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiane Tiam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yiane Tiam krijgt een gele kaart.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Crespin met een harde bal richting middenveld. Guinko kopt de bal weg. Dabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Sy met een sublieme pass. Sylla rent richting de bal. Sylla passt de bal met de wreef. Dabo rent richting de bal. Dabo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inanimés Lions 57%, Hérissés Trompettes 43%.
Inanimés Lions - Hérissés Trompettes 1:0