Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grands Lions 221shadow
Normal Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 21.9
slecht Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen zwak


8e minuut.
Senghor raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fassa komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Dossou Yovo rent richting de bal. Correa verovert de bal door een tackle van achteren. Correa geeft een hoge lob. Seydi is nu in balbezit. Seydi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Doeltrap. Gularte trapt de bal weg van het doel. Basse kopt de bal weg. Seydi bereikt de bal nog maar net als eerste. Seydi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Grange passt de bal zonder na te denken. Talla is nu in balbezit. Seydi onderschept slim de pass. Seydi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grands Lions - 221shadow 0:1

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diene met de inworp. Coly bereikt de bal nog maar net als eerste. Bathily onderschept slim de pass. Bathily geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Yovo trapt de bal weg. Ciré rent richting de bal. Coly verovert de bal door een tackle van achteren. Coly schiet op doel. Gularte probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grands Lions - 221shadow 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grands Lions 58%, 221shadow 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grands Lions - 221shadow 1:1

50e minuut.
Fassa heeft problemen om de bal te vangen. Fassa speelt de bal door. Ciré bereikt de bal nog maar net als eerste. Coly onderschept slim de pass. Coly schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Seydi rent richting de bal. Seydi schiet op doel. Talla probeert de bal aan de voet te houden. Thioune rent richting de bal. Grange verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Diene neemt de hoekschop. Daar is Flageul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grange bereikt de bal nog maar net als eerste. Grange haalt uit met een fantastische trap. Yovo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Diene speelt de bal door. Flageul rent richting de bal. Met opzet legt Basse zijn tegenspeler op de grond. Flageul wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

85e minuut.
Faty speelt de bal door. Coly is nu in balbezit. Coly passt de bal zonder na te denken. Collange rent richting de bal. Collange draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Dossou Yovo is nu in balbezit. Dossou Yovo geeft de bal voor. Daar is Dougnalgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coly is nu in balbezit. Coly schiet op doel. Gularte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Correa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coly bereikt de bal nog maar net als eerste. Coly draait met de bal, schiet en ... Gularte probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grands Lions 42%, 221shadow 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grands Lions - 221shadow 1:1