Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jeunes Enclumes Beaux Kangouraux
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Tafsir met een sublieme pass. Klungelig pakt Hydara de bal. Hydara probeert naar een medespeler te passen. Koté rent richting de bal. Koté haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Dia geeft de bal voor. Ndondé heeft problemen om de bal te vangen. Ndondé geeft een lange en hoge pass. Basse is nu in balbezit. Basse haalt uit met een fantastische trap. Badiatte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeunes Enclumes - Beaux Kangouraux 1:0

27e minuut.
Koté onderschept slim de pass. Koté probeert naar een medespeler te passen. Tafsir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tafsir draait met de bal, schiet en ... Badiatte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeunes Enclumes - Beaux Kangouraux 2:0

41e minuut.
Gallier rent richting de bal. Dougnalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Dougnalgo geeft een hoge lob. M`Barali is nu in balbezit. M`Barali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Sarni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fadiga is nu in balbezit. Sarni probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ficot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ficot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeunes Enclumes 41%, Beaux Kangouraux 59%.
Jeunes Enclumes - Beaux Kangouraux 2:0

58e minuut.
Dougnalgo heeft problemen om de bal te vangen. Gallier is nu in balbezit. Gallier passt de bal zonder na te denken. Koté bereikt de bal nog maar net als eerste. Koté draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jeunes Enclumes - Beaux Kangouraux 3:0

71e minuut.
Fadiga geeft de bal voor. Sarni rent richting de bal. Sarni geeft de bal voor. Daar is Salif Keita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salif Keita draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Moussa Faye speelt de bal door. Tafsir rent richting de bal. Koté is nu in balbezit. Tafsir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tafsir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Dia rent richting de bal. Dia geeft een lange en hoge pass. Sarni controleert de bal met de borst. Fadiga rent richting de bal. Fadiga geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Diaw maakt een geweldige duik, maar mist de bal. M`Barali rent richting de bal. M`Barali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jeunes Enclumes - Beaux Kangouraux 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeunes Enclumes 49%, Beaux Kangouraux 51%.
Jeunes Enclumes - Beaux Kangouraux 3:1