Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beaux Renards Voraces Fusils
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


17e minuut.
Ly probeert naar een medespeler te passen. Sakho rent richting de bal. Sakho passt de bal met de wreef. Lamine Diarra is nu in balbezit. Lamine Diarra draait met de bal, schiet en ... Paal!

24e minuut.
Flageul passt de bal zonder na te denken. Lamine Diarra rent richting de bal. Sakho verovert de bal door een tackle van achteren. Latyr onderschept slim de pass. Latyr haalt uit met een fantastische trap. Sankaré bokst de bal weg.

41e minuut.
Sow Fall probeert de bal aan de voet te houden. Moussa Faye is nu in balbezit. Moussa Faye geeft een lange en hoge pass. Ba heeft problemen om de bal te vangen. Ba met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beaux Renards 45%, Voraces Fusils 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beaux Renards - Voraces Fusils 0:0

69e minuut.
Sow Fall probeert naar een medespeler te passen. Salih met een sublieme pass. Lamine Diarra is nu in balbezit. Lamine Diarra draait met de bal, schiet en ... Kasso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beaux Renards 48%, Voraces Fusils 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beaux Renards - Voraces Fusils 0:0