Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fabuleux Requins Heroiques Fusils
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
M`Bengue bereikt de bal nog maar net als eerste. Ly verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Badji-El-Hadji. Ly raakt geblesseerd tijdens het duel. Flageul komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Fabuleux Requins - Heroiques Fusils 1:0

18e minuut.
Kabely raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Babs komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Babs onderschept slim de pass. Babs speelt de bal door. Balde bereikt de bal nog maar net als eerste. Babs bereikt de bal nog maar net als eerste. Babs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fabuleux Requins 54%, Heroiques Fusils 46%.
Fabuleux Requins - Heroiques Fusils 1:0

46e minuut.
Ly is nu in balbezit. Babs verovert de bal door een tackle van achteren. Babs passt de bal zonder na te denken. Balde bereikt de bal nog maar net als eerste. Balde haalt uit met een fantastische trap. Moreau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Diakmeté kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yehoumé met een snelle inworp. Koïta bereikt de bal nog maar net als eerste. Koïta geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Yiane Tiam probeert naar een medespeler te passen. Babs speelt de bal door. Guikoune rent richting de bal. Babs bereikt de bal nog maar net als eerste. Babs haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Guikoune is nu in balbezit. Guikoune geeft een hoge lob. Inworp. Yiane Tiam met een snelle inworp. Babs geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fabuleux Requins 45%, Heroiques Fusils 55%.
Fabuleux Requins - Heroiques Fusils 1:0