Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heroiques Fusils Fabuleux Requins
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Sylla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sylla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylla speelt de bal door. Daar is Mbengue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mbengue schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
B is nu in balbezit. Salif Mendy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. B is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ibrahima Diene zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ly krijgt zijn hoofd ertegen. Mansour Badji werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroiques Fusils - Fabuleux Requins 0:1

21e minuut.
Ly probeert naar een medespeler te passen. N`Ze is nu in balbezit. N`Dao begaat een overtreding. N`Dao krijgt een gele kaart.

23e minuut.
N`Ze bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Ze geeft de bal voor. Ly is nu in balbezit. B rent richting de bal. B schiet op doel. Mansour Badji probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroiques Fusils - Fabuleux Requins 0:2

43e minuut.
Guikoune geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Songou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sylla rent richting de bal. Sylla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heroiques Fusils 46%, Fabuleux Requins 54%.
Heroiques Fusils - Fabuleux Requins 0:2

51e minuut.
Sow geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Songou met de inworp. Sylla is nu in balbezit. Sylla geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Heroiques Fusils - Fabuleux Requins 1:2

53e minuut.
Ibrahima Diene rent richting de bal. Sylla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylla passt de bal met de wreef. Mbengue rent richting de bal. Mbengue haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Gassama rent richting de bal. Gassama met een sublieme pass. Salif Mendy rent richting de bal. Ly rent richting de bal. Ly haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ibrahima Diene rent richting de bal. Ibrahima Diene speelt de bal door. M`Bengue bereikt de bal nog maar net als eerste. Ly verovert de bal door een tackle van achteren. Ly haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
N`Dao bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Ze onderschept slim de pass. N`Ze probeert naar een medespeler te passen. Ly is nu in balbezit. Ly haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Ly is nu in balbezit. Gassama verovert de bal door een tackle van achteren. Gassama probeert naar een medespeler te passen. Daar is B, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. B haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heroiques Fusils 45%, Fabuleux Requins 55%.
Heroiques Fusils - Fabuleux Requins 1:2