Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magiques Enclumes Voraces Fusils
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 13.7
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Diaher is nu in balbezit. Ndau rent richting de bal. Diaher onderschept slim de pass. Diaher haalt uit met een fantastische trap. Mansour Gueye maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magiques Enclumes - Voraces Fusils 1:0

23e minuut.
Gawlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fall rent richting de bal. Gawlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dansokho bereikt de bal nog maar net als eerste. Dansokho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Sow Fall bereikt de bal nog maar net als eerste. Dansokho onderschept slim de pass. Dansokho met een sublieme pass. Klungelig pakt Diaher de bal. Diaher schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Diakho verovert de bal door een tackle van achteren. Sow Fall rent richting de bal. Sow Fall geeft de bal voor. Diaher is nu in balbezit. Diaher haalt uit met een fantastische trap. Mansour Gueye bokst de bal weg.

34e minuut.
Ka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka passt de bal in één keer door. Diaher rent richting de bal. Diaher draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Koné de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Magiques Enclumes - Voraces Fusils 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magiques Enclumes 41%, Voraces Fusils 59%.
Magiques Enclumes - Voraces Fusils 2:0

47e minuut.
Gouge speelt de bal door. Dansokho is nu in balbezit. Dansokho probeert naar een medespeler te passen. Diaher is nu in balbezit. Diaher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magiques Enclumes - Voraces Fusils 3:0

47e minuut.
Latyr is nu in balbezit. Diaher rent richting de bal. Gawlo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Diaher roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Diaher kan niet meer verder spelen. Sadio komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Gawlo rent richting de bal. Ka is nu in balbezit. Ka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Koné de bal. Sadio rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Samassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Samassa geeft de bal voor. Koné is nu in balbezit. Sadio onderschept slim de pass. Sadio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Flageul met een sublieme pass. Der Thaim is nu in balbezit. Der Thaim geeft een lange en hoge pass. Lamine Diarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamine Diarra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Lamine Diarra rent richting de bal. Lamine Diarra speelt de bal door. Awadi rent richting de bal. Awadi schiet op doel. Sow Fall probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magiques Enclumes 25%, Voraces Fusils 75%.
Magiques Enclumes - Voraces Fusils 3:0