Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Acharnés Vautours Emportés Requins
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 14.8
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Marcoux rent richting de bal. Diémé verovert de bal door een tackle van achteren. Diémé met een sublieme pass. Gomig bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomig schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Klungelig pakt Djalo de bal. Tafsir kopt de bal weg. Diémé met een sublieme pass. Klungelig pakt A`dara de bal. A`dara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ly kopt de bal weg. Daar is Djalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diémé bereikt de bal nog maar net als eerste. A`dara bereikt de bal nog maar net als eerste. A`dara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Acharnés Vautours - Emportés Requins 1:0

27e minuut.
Djalo met een sublieme pass. Klungelig pakt Gomig de bal. Koïta verovert de bal door een tackle van achteren. Thioune bereikt de bal nog maar net als eerste. Thioune schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Diémé met een sublieme pass. Gueze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gueze speelt de bal door. A`dara bereikt de bal nog maar net als eerste. A`dara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Diémé de bal onder controle te krijgen. Thioune rent richting de bal. Tafsir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tafsir krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Sarni passt de bal in één keer door. Tafsir rent richting de bal. Gomig tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gomig krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Gueze geeft een lange en hoge pass. Fadiga kopt de bal weg. Diémé probeert de bal aan de voet te houden. A`dara is nu in balbezit. A`dara schiet op doel. Dia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gueze neemt de hoekschop. A`dara is nu in balbezit. A`dara haalt uit met een fantastische trap. Dia bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acharnés Vautours 42%, Emportés Requins 58%.
Acharnés Vautours - Emportés Requins 1:0

54e minuut.
Diouf geeft de bal voor. Inworp. Male met een snelle inworp. Diémé is nu in balbezit. Diémé geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
A`dara is nu in balbezit. A`dara draait met de bal, schiet en ... Fadiga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Male zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acharnés Vautours 42%, Emportés Requins 58%.
Acharnés Vautours - Emportés Requins 1:0