Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Emportés Pétoires Fabuleux Chiens
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.5
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen hopeless


19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gadio met een snelle inworp. Guissé bereikt de bal nog maar net als eerste. Samba Ba onderschept slim de pass. Samba Ba geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Guikoune kopt de bal weg. Saar bereikt de bal nog maar net als eerste. Samba Ba verovert de bal door een tackle van achteren. Tanou rent richting de bal. Tanou schiet op doel. Tour probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Tour trapt de bal weg. Kabely kopt de bal weg. Klungelig pakt Diedhiou de bal. Tanou is nu in balbezit. Tanou schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Kabo met een sublieme pass. Saar rent richting de bal. Samba Ba begaat een overtreding. Samba Ba krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emportés Pétoires 43%, Fabuleux Chiens 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Emportés Pétoires - Fabuleux Chiens 0:0

52e minuut.
Souque is nu in balbezit. Kabely onderschept slim de pass. Kabely met een sublieme pass. Tanou is nu in balbezit. Tanou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Gadio bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadio geeft een lange en hoge pass. Tanou rent richting de bal. Tanou haalt uit met een fantastische trap. Tour maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Pétoires - Fabuleux Chiens 1:0

78e minuut.
Guissé rent richting de bal. Guissé geeft een lange en hoge pass. Bouba Khadam heeft problemen om de bal te vangen. Barry rent richting de bal. Barry haalt uit met een fantastische trap. Diallo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Emportés Pétoires - Fabuleux Chiens 1:1

83e minuut.
Kabo heeft problemen om de bal te vangen. Kabo probeert naar een medespeler te passen. Tanou bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanou schiet op doel. Tour werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emportés Pétoires 52%, Fabuleux Chiens 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Emportés Pétoires - Fabuleux Chiens 1:1