Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karifey Nadinclər Araz
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Cavadov geeft de bal voor. Bəndəliyev rent richting de bal. Bəndəliyev schiet op doel. Türkoğlu controleert de bal met de borst. Türkoğlu speelt de bal door. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
İbrahimov onderschept slim de pass. İbrahimov met een sublieme pass. Habilov speelt de bal door. Bəndəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəndəliyev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Türkoğlu trapt de bal weg. Inworp. Habilov met een snelle inworp. İzzətli geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bəndəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəndəliyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karifey Nadinclər - Araz 1:0

29e minuut.
Inworp. Əlibabayev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Xəlilli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xəlilli geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Karifey Nadinclər - Araz 1:1

38e minuut.
Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirzadə rent richting de bal. Sənani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sənani krijgt een gele kaart. Əmirzadə raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Əmirzadə kan niet meer verder spelen. Sultani komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karifey Nadinclər 45%, Araz 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Karifey Nadinclər - Araz 1:1

60e minuut.
Habilov probeert naar een medespeler te passen. Xəzər bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəndəliyev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bəndəliyev naar de kleedkamers voor een vroege douche.

66e minuut.
Əmirzadə passt de bal in één keer door. İbrahimov bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimov geeft een lange en hoge pass. İzzətli rent richting de bal. İzzətli draait met de bal, schiet en ... Nəcəfzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Əlibabayev geeft een lange en hoge pass. Sultani is nu in balbezit. Habilov is nu in balbezit. Sultani onderschept slim de pass. Sultani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karifey Nadinclər - Araz 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karifey Nadinclər 55%, Araz 45%.
Karifey Nadinclər - Araz 1:2