Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Çıraqqala Qarabağ aze
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Fərzəliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Fərzəliyev probeert naar een medespeler te passen. Baxşıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Baxşıyev schiet op doel. Dəmirli probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
İsgəndərzadə rent richting de bal. Rəsulzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Nəcəfov rent richting de bal. Qeybullayev verovert de bal door een tackle van achteren. Qeybullayev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Baxşıyev rent richting de bal. Nəcəfov rent richting de bal. Baxşıyev verovert de bal door een tackle van achteren. Baxşıyev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Çıraqqala - Qarabağ aze 1:0

33e minuut.
Fərzəliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Qeybullayev rent richting de bal. Qeybullayev passt de bal in één keer door. Baxşıyev rent richting de bal. Baxşıyev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çıraqqala 40%, Qarabağ aze 60%.
Çıraqqala - Qarabağ aze 1:0

63e minuut.
Manaflı verovert de bal door een tackle van achteren. Baxşıyev is nu in balbezit. Atakişiyev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Baxşıyev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Qeybullayev neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Adıgözəlov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Əhmədov de bal onder controle te krijgen. Baxşıyev rent richting de bal. Qeybullayev rent richting de bal. Qeybullayev haalt uit met een fantastische trap. Adıgözəlov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Dəmirli geeft de bal voor. Səmədoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədoğlu passt de bal met de wreef. Dəmirov rent richting de bal. Dəmirov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Çıraqqala - Qarabağ aze 1:1

81e minuut.
Rəsulzadə is nu in balbezit. Rəsulzadə geeft een lange en hoge pass. Muxtarov is nu in balbezit. Baxşıyev verovert de bal door een tackle van achteren. Baxşıyev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dəmirli rent richting de bal. Dəmirli geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Manaflı zal de hoekschop nemen. Adıgözəlov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Adıgözəlov niet meer kan verder spelen. Zəfərov komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Muxtarov rent richting de bal. Qeybullayev onderschept slim de pass. Qeybullayev geeft een hoge lob. Adiloğlu rent richting de bal. Adiloğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Çıraqqala - Qarabağ aze 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çıraqqala 44%, Qarabağ aze 56%.
Çıraqqala - Qarabağ aze 2:1