Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kəndçi Qaqalar Karlo FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Əhmədoğlu met een sublieme pass. Qafarzadə is nu in balbezit. Qafarzadə passt de bal zonder na te denken. Eminov is nu in balbezit. Eminov haalt uit met een fantastische trap. Eldarov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Əhmədoğlu met een snelle inworp. Daar is Qasımov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qasımov geeft de bal voor. Klungelig pakt Qarayev de bal. Şeyxzadə geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Yagizarov geeft een hoge lob. Qarayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafayev verovert de bal door een tackle van achteren. Mustafayev schiet op doel. Allahyarlı probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kəndçi Qaqalar - Karlo FC 0:1

32e minuut.
Inworp. Alayov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Qafarzadə rent richting de bal. Diniyev verovert de bal door een tackle van achteren. Diniyev geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kəndçi Qaqalar 58%, Karlo FC 42%.
Kəndçi Qaqalar - Karlo FC 0:1

48e minuut.
Tahirli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Həmidov komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Qafarzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarzadə speelt de bal door. Sokolov rent richting de bal. Rəsullu onderschept slim de pass. Rəsullu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Mustafayev passt de bal in één keer door. Əhmədoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Qəzənfərov met een sublieme pass. Rəsullu is nu in balbezit. Rəsullu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Həmidov speelt de bal door. Şeyxzadə is nu in balbezit. Qarayev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Qarayev krijgt een gele kaart. Şeyxzadə is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Qafarzadə neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Rəsullu krijgt zijn hoofd ertegen. Xanbabayev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Həmidov passt de bal in één keer door. Hüseynoğlu rent richting de bal. Hüseynoğlu geeft een hoge lob. Eminov bereikt de bal nog maar net als eerste. Eminov schiet op doel. Eldarov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kəndçi Qaqalar 49%, Karlo FC 51%.
Kəndçi Qaqalar - Karlo FC 0:1