Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sport Boys Atletic Youth Horses
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
24 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 17.8
very good Schieten weak
weak Passen poor
good Verdedigen poor


5e minuut.
Owu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Yacub de bal. Rosołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiannis rent richting de bal. Karagiannis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Gawu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yacub rent richting de bal. Karagiannis onderschept slim de pass. Yacub bereikt de bal nog maar net als eerste. Yacub passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Boys Atletic - Youth Horses 1:0

12e minuut.
Yacub is nu in balbezit. Boga is nu in balbezit. Boga passt de bal zonder na te denken. Rosołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosołowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Owu passt de bal in één keer door. Kofi rent richting de bal. Kofi passt de bal in één keer door. Rosołowski is nu in balbezit. Rosołowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Karagiannis onderschept slim de pass. Yacub rent richting de bal. Yacub probeert naar een medespeler te passen. Rosołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosołowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Karagiannis onderschept slim de pass. Karagiannis met een sublieme pass. Gawu rent richting de bal. Rosołowski onderschept slim de pass. Rosołowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Boys Atletic - Youth Horses 2:0

36e minuut.
Rosołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Schandorf rent richting de bal. Rosołowski onderschept slim de pass. Rosołowski haalt uit met een fantastische trap. Coleman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Gawu rent richting de bal. Kofi verovert de bal door een tackle van achteren. Kofi probeert naar een medespeler te passen. Rosołowski rent richting de bal. Rosołowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Coleman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Cruz Barreiro is nu in balbezit. Cruz Barreiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Oduro bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkutnik onderschept slim de pass. Szkutnik geeft een hoge lob. Rosołowski heeft problemen om de bal te vangen. Rosołowski haalt uit met een fantastische trap. Coleman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Boys Atletic - Youth Horses 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Boys Atletic 29%, Youth Horses 71%.
Sport Boys Atletic - Youth Horses 3:0

47e minuut.
Gawu rent richting de bal. Karagiannis onderschept slim de pass. Ekezie rent richting de bal. Karagiannis onderschept slim de pass. Karagiannis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Boga bereikt de bal nog maar net als eerste. Boga met een sublieme pass. Gawu rent richting de bal. Rosołowski onderschept slim de pass. Rosołowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Karagiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Owu rent richting de bal. Rosołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiannis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Schandorf trapt de bal weg van het doel. Boga kopt de bal weg. Schandorf probeert de bal met de borst te controleren. Rosołowski rent richting de bal. Rosołowski haalt uit met een fantastische trap. Coleman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Cruz Barreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz Barreiro geeft een hoge lob. Gawu probeert de bal aan de voet te houden. Kofi rent richting de bal. Kofi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Szkutnik passt de bal zonder na te denken. Karagiannis speelt de bal door. Rosołowski rent richting de bal. Rosołowski schiet op doel. Coleman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Boys Atletic - Youth Horses 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Boys Atletic 19%, Youth Horses 81%.
Sport Boys Atletic - Youth Horses 4:0