Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 21:27
  • Competitiewedstrijd: Premier League
  • Stadion: Tisha Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10974
Tisha Wacky Cougars
Normal Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
29% Spel op eigen helft 71%
29 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 18
very good Schieten weak
solid Passen poor
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Daar is Cícha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cícha speelt de bal door. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekezie onderschept slim de pass. Ekezie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ogbeche verovert de bal door een tackle van achteren. Ponce onderschept slim de pass. Ponce geeft een lange en hoge pass. Hanson heeft problemen om de bal te vangen. Cícha rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ponce met een sublieme pass. Preciado rent richting de bal. Preciado draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hanson de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tisha - Wacky Cougars 1:0

13e minuut.
Hanson rent richting de bal. Hanson geeft de bal voor. Nyako heeft problemen om de bal te vangen. Cícha is nu in balbezit. Cícha haalt uit met een fantastische trap. Larbi-Darko bokst de bal weg. Preciado is nu in balbezit. Preciado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tisha - Wacky Cougars 2:0

17e minuut.
Preciado bereikt de bal nog maar net als eerste. Preciado passt de bal in één keer door. Cícha rent richting de bal. Cícha draait met de bal, schiet en ... Larbi-Darko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tisha - Wacky Cougars 3:0

18e minuut.
Ponce rent richting de bal. Abubakari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ponce krijgt een gele kaart. Abubakari is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tanko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Buitenhuis kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Klungelig pakt Foster de bal. Foster passt de bal in één keer door. Cícha bereikt de bal nog maar net als eerste. Preciado bereikt de bal nog maar net als eerste. Preciado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Foster geeft een hoge lob. Cícha is nu in balbezit. Preciado rent richting de bal. Cícha is nu in balbezit. Cícha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Hrust speelt de bal door. Preciado kan de bal niet met de borst controleren. Cícha is nu in balbezit. Preciado bereikt de bal nog maar net als eerste. Preciado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ponce met een sublieme pass. Eerdekens is nu in balbezit. Eerdekens passt de bal zonder na te denken. Cícha is nu in balbezit. Cícha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tisha - Wacky Cougars 4:0

39e minuut.
Buitenhuis met een sublieme pass. Foster rent richting de bal. Foster met een sublieme pass. Cícha is nu in balbezit. Cícha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Hrust verovert de bal door een tackle van achteren. Hrust speelt de bal door. Pitu probeert naar een medespeler te passen. Cícha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cícha schiet op doel. Larbi-Darko bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tisha 37%, Wacky Cougars 63%.
Tisha - Wacky Cougars 4:0

51e minuut.
Hrust passt de bal zonder na te denken. Ponce probeert naar een medespeler te passen. Sulemana heeft problemen om de bal te vangen. Cícha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cícha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tisha - Wacky Cougars 5:0

56e minuut.
Larbi-Darko met een harde bal richting middenveld. Ponce kopt de bal weg. Preciado heeft problemen om de bal te vangen. Cícha is nu in balbezit. Cícha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cícha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cícha draait met de bal, schiet en ... Larbi-Darko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Abubakari kopt de bal weg. Tanko is nu in balbezit. Cícha verovert de bal door een tackle van achteren. Preciado is nu in balbezit. Preciado schiet op doel. Larbi-Darko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tisha - Wacky Cougars 6:0

61e minuut.
Ponce is nu in balbezit. Ponce probeert naar een medespeler te passen. Preciado met een sublieme pass. Cícha is nu in balbezit. Cícha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Diaconeasa komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster passt de bal zonder na te denken. Cícha bereikt de bal nog maar net als eerste. Preciado bereikt de bal nog maar net als eerste. Preciado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tisha - Wacky Cougars 7:0

75e minuut.
Ruz komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Preciado is nu in balbezit. Ekezie onderschept slim de pass. Ekezie passt de bal in één keer door. Cícha rent richting de bal. Cícha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Inworp. Pelczarski komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Diaconeasa onderschept slim de pass. Diaconeasa passt de bal zonder na te denken. Eerdekens bereikt de bal nog maar net als eerste. Eerdekens geeft de bal voor. Pelczarski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tisha 21%, Wacky Cougars 79%.
Tisha - Wacky Cougars 7:0