Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daft Birds Serene Swords
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Gargo verovert de bal door een tackle van achteren. Gargo speelt de bal door. Inkoom is nu in balbezit. Agyemang verovert de bal door een tackle van achteren. Agyemang draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Fosu probeert naar een medespeler te passen. Tafler is nu in balbezit. Tafler speelt de bal door. Osman rent richting de bal. Osman haalt uit met een fantastische trap. Sogbey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Gargo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tafler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agyemang is nu in balbezit. Agyemang geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bawa passt de bal met de wreef. Osman is nu in balbezit. Mawe is nu in balbezit. Osman verovert de bal door een tackle van achteren. Osman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Adade passt de bal in één keer door. Pantsil is nu in balbezit. Baker begaat een overtreding. Pantsil is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Adade wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daft Birds 46%, Serene Swords 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Daft Birds - Serene Swords 0:0

63e minuut.
Konadu rent richting de bal. Bawa is nu in balbezit. Konadu verovert de bal door een tackle van achteren. Konadu haalt uit met een fantastische trap. Baker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daft Birds - Serene Swords 0:1

78e minuut.
Bawa verovert de bal door een tackle van achteren. Bawa speelt de bal door. Antwi met een sublieme pass. Pantsil bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantsil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Daft Birds - Serene Swords 0:2

81e minuut.
Mawe geeft een lange en hoge pass. Edusei bereikt de bal nog maar net als eerste. Konadu begaat een overtreding. Konadu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daft Birds 55%, Serene Swords 45%.
Daft Birds - Serene Swords 0:2