Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enchanting County Bizarre Crew
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Agyemang onderschept slim de pass. Agyemang geeft een hoge lob. Aidoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aidoo haalt uit met een fantastische trap. Manu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enchanting County - Bizarre Crew 0:1

15e minuut.
Manu met een sublieme pass. Owusu kopt de bal weg. Aidoo is nu in balbezit. Aidoo draait met de bal, schiet en ... Danladi probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Owusu is nu in balbezit. Sulemana verovert de bal door een tackle van achteren. Sulemana speelt de bal door. Agyemang rent richting de bal. Agyemang schiet op doel. Paal! Arthur heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Enchanting County - Bizarre Crew 1:1

36e minuut.
Adamu passt de bal met de wreef. Aidoo rent richting de bal. Soughan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Soughan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Soughan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

38e minuut.
Sulemana kopt de bal weg. Ayine rent richting de bal. Ayine met een sublieme pass. Agyemang bereikt de bal nog maar net als eerste. Agyemang draait met de bal, schiet en ... Yacub kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Owusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Agyemang onderschept slim de pass. Owusu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Owusu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enchanting County 53%, Bizarre Crew 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Enchanting County - Bizarre Crew 1:1

51e minuut.
Coleman rent richting de bal. Ayine is nu in balbezit. Ayine passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Agyemang de bal. Agyemang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Weah passt de bal zonder na te denken. Danladi is nu in balbezit. Aidoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aidoo schiet op doel. Manu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enchanting County - Bizarre Crew 1:2

63e minuut.
Danladi bereikt de bal nog maar net als eerste. Danladi geeft de bal voor. Adnan kopt de bal weg. Agyemang bereikt de bal nog maar net als eerste. Agyemang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Sulemana geeft een lange en hoge pass. Daar is Odamtten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odamtten geeft een lange en hoge pass. Aidoo rent richting de bal. Aidoo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Arthur is nu in balbezit. Ayine onderschept slim de pass. Ayine speelt de bal door. Agyemang bereikt de bal nog maar net als eerste. Agyemang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enchanting County 34%, Bizarre Crew 66%.
Enchanting County - Bizarre Crew 1:2