Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enormous Donkeys Bangarous
Normal Tactiek 433
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Marfo kopt de bal weg. Nti bereikt de bal nog maar net als eerste. Šrbina onderschept slim de pass. Banini speelt de bal door. Polo probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Khamis onderschept slim de pass. Khamis speelt de bal door. Tierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tierro haalt uit met een fantastische trap. Wakaso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enormous Donkeys - Bangarous 1:0

28e minuut.
Muntari bereikt de bal nog maar net als eerste. Khamis verovert de bal door een tackle van achteren. Khamis passt de bal in één keer door. Pomeyie rent richting de bal. Pomeyie geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Enormous Donkeys - Bangarous 2:0

34e minuut.
Pomeyie heeft problemen om de bal te vangen. Sangari is nu in balbezit. Sangari geeft een lange en hoge pass. Tierro rent richting de bal. Tierro haalt uit met een fantastische trap. Wakaso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enormous Donkeys 49%, Bangarous 51%.
Enormous Donkeys - Bangarous 2:0

57e minuut.
Khamis met een sublieme pass. Klungelig pakt Tierro de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muntari. Muntari krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Polo is nu in balbezit. Polo met een sublieme pass. Pomeyie rent richting de bal. Pomeyie geeft een hoge lob. Tierro heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Banini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muntari is nu in balbezit. Banini verovert de bal door een tackle van achteren. Banini geeft de bal voor. Pomeyie is nu in balbezit. Paal!

77e minuut.
Mallam geeft een lange en hoge pass. Inworp. Obeng-Darko met de inworp. Šrbina rent richting de bal. Šrbina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Tierro speelt de bal door. Pomeyie is nu in balbezit. Pomeyie passt de bal zonder na te denken. Khamis is nu in balbezit. Khamis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enormous Donkeys 38%, Bangarous 62%.
Enormous Donkeys - Bangarous 2:0