Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Incensed Badgers Unspeakable Villa
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Coleman rent richting de bal. Coleman geeft de bal voor. Ketewa heeft problemen om de bal te vangen. Gaise is nu in balbezit. Gaise draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Lamptey passt de bal in één keer door. Chesco rent richting de bal. Chesco passt de bal in één keer door. Yaya is nu in balbezit. Yaya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Incensed Badgers - Unspeakable Villa 0:1

13e minuut.
Coffie met een sublieme pass. Abuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Chesco onderschept slim de pass. Yaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaya haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Appiah verovert de bal door een tackle van achteren. Appiah geeft de bal voor. Baffour probeert de bal aan de voet te houden. Yaya is nu in balbezit. Yaya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Coffie passt de bal zonder na te denken. Aidoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aidoo probeert naar een medespeler te passen. Berko is nu in balbezit. Berko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Incensed Badgers 38%, Unspeakable Villa 62%.
Incensed Badgers - Unspeakable Villa 0:1

71e minuut.
Ampiah onderschept slim de pass. Abuga rent richting de bal. Abuga probeert naar een medespeler te passen. Gaise is nu in balbezit. Gaise haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Incensed Badgers - Unspeakable Villa 1:1

75e minuut.
Abuga is nu in balbezit. Lamptey rent richting de bal. Abuga begaat een overtreding. Abuga krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Lomotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Berko verovert de bal door een tackle van achteren. Berko passt de bal zonder na te denken. Gaise is nu in balbezit. Gaise schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Chesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Boateng rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chesco. Boateng roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Boateng kan niet meer verder spelen. Ghansah komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Incensed Badgers 39%, Unspeakable Villa 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Incensed Badgers - Unspeakable Villa 1:1