Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Outlandish Forest Phlegmatic Albion
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Gawu rent richting de bal. Sarpong is nu in balbezit. Gawu onderschept slim de pass. Gawu haalt uit met een fantastische trap. Addy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Outlandish Forest - Phlegmatic Albion 1:0

7e minuut.
Agouda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ndum komt het veld opgelopen.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abora met de inworp. Sarpong probeert naar een medespeler te passen. Taylor is nu in balbezit. Taylor passt de bal zonder na te denken. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Daar is Mofat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sarpong. Sarpong krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Beteh rent richting de bal. Beteh geeft de bal voor. Opare bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawu verovert de bal door een tackle van achteren. Gawu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Annan geeft een lange en hoge pass. Abora kopt de bal weg. Daar is Ndum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawu verovert de bal door een tackle van achteren. Gawu haalt uit met een fantastische trap. Addy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Addy met een harde bal richting middenveld. Hagan is nu in balbezit. Hagan passt de bal zonder na te denken. Taylor is nu in balbezit. Taylor schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Doeltrap. Ndum trapt de bal weg van het doel. Hagan kopt de bal weg. Gawu heeft problemen om de bal te vangen. Gawu draait met de bal, schiet en ... Addy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Outlandish Forest - Phlegmatic Albion 2:0

44e minuut.
Dugbarthey met een sublieme pass. Mofat rent richting de bal. Mofat speelt de bal door. Gawu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Outlandish Forest 46%, Phlegmatic Albion 54%.
Outlandish Forest - Phlegmatic Albion 2:0

57e minuut.
Hagan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dugbarthey kopt de bal weg. Ndum controleert de bal met de borst. Gawu verovert de bal door een tackle van achteren. Gawu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Issaka kopt de bal weg. Sarpong bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugbarthey tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dugbarthey krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Outlandish Forest 47%, Phlegmatic Albion 53%.
Outlandish Forest - Phlegmatic Albion 2:0