Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fluffy Maulers Sampro invest
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.9
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Klungelig pakt Kankani de bal. Kudjo rent richting de bal. Kudjo passt de bal in één keer door. Zeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Owosu met de inworp. Adarkwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Adarkwa passt de bal met de wreef. Zeo is nu in balbezit. Zeo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Brown rent richting de bal. Foley onderschept slim de pass. Foley speelt de bal door. Daar is Zeo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeo draait met de bal, schiet en ... Lawome bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Banini onderschept slim de pass. Nyasugbor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Banini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yacub zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Adjassa is nu in balbezit. Adjassa haalt uit met een fantastische trap. Attakora-Gyama probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluffy Maulers - Sampro invest 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fluffy Maulers 56%, Sampro invest 44%.
Fluffy Maulers - Sampro invest 1:0

48e minuut.
Yacub probeert naar een medespeler te passen. Banini rent richting de bal. Banini probeert naar een medespeler te passen. Adjassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Adjassa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Yacub bereikt de bal nog maar net als eerste. Yacub speelt de bal door. Adjassa rent richting de bal. Adjassa draait met de bal, schiet en ... Prempeh probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Yacub probeert de bal aan de voet te houden. Adarkwa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yacub. Yacub krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Ampiah geeft de bal voor. Owosu geeft een hoge lob. Daar is Yacub, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adarkwa is nu in balbezit. Adarkwa draait met de bal, schiet en ... Lawome bokst de bal weg.

81e minuut.
Agyabeng heeft problemen om de bal te vangen. Agyabeng geeft een lange en hoge pass. Nyasugbor heeft problemen om de bal te vangen. Banini rent richting de bal. Banini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Brown zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yahaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahaya speelt de bal door. Yacub bereikt de bal nog maar net als eerste. Yacub geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fluffy Maulers 47%, Sampro invest 53%.
Fluffy Maulers - Sampro invest 1:0