Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red comet 胜利AC米兰
Normal Tactiek szq520zq
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 31.3
weak Schieten excellent
weak Passen weak
weak Verdedigen average


7e minuut.
Wukovics rent richting de bal. Wukovics passt de bal in één keer door. Lingyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lingyun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red comet - 胜利AC米兰 0:1

11e minuut.
Guanyong onderschept slim de pass. Baojiang verovert de bal door een tackle van achteren. Wukovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Baojiang rent richting de bal. Baojiang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red comet - 胜利AC米兰 0:2

14e minuut.
Daar is Guanyong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baojiang is nu in balbezit. Baojiang passt de bal zonder na te denken. Lingyun is nu in balbezit. Lingyun haalt uit met een fantastische trap. Xilai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Krzymowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wukovics is nu in balbezit. Wukovics met een sublieme pass. Lingyun heeft problemen om de bal te vangen. Lingyun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red comet - 胜利AC米兰 0:3

19e minuut.
Haiming met een sublieme pass. zhonghuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baojiang is nu in balbezit. Baojiang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red comet - 胜利AC米兰 0:4

27e minuut.
Ghinescu heeft problemen om de bal te vangen. Ghinescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jichang de bal. Lingyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lingyun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Punsch geeft een lange en hoge pass. Lingyun is nu in balbezit. Lingyun passt de bal met de wreef. Baojiang rent richting de bal. Baojiang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red comet - 胜利AC米兰 0:5

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ghinescu met de inworp. Wukovics rent richting de bal. Lingyun is nu in balbezit. Lingyun draait met de bal, schiet en ... Xilai bokst de bal weg. Guanyong rent richting de bal. Baojiang verovert de bal door een tackle van achteren. Baojiang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red comet - 胜利AC米兰 0:6

38e minuut.
Lingyun probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wukovics de bal. Lingyun speelt de bal door. Baojiang is nu in balbezit. Baojiang haalt uit met een fantastische trap. Xilai bokst de bal weg. Lingyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lingyun schiet op doel. Xilai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Haiming geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sarris met de inworp. Wukovics rent richting de bal. Wukovics draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Daar is Wukovics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wukovics met een sublieme pass. Baojiang is nu in balbezit. Lingyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lingyun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Sarris is nu in balbezit. Sarris geeft een hoge lob. Baojiang is nu in balbezit. Baojiang haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Red comet - 胜利AC米兰 0:7

45e minuut.
Leshi onderschept slim de pass. Wukovics onderschept slim de pass. Wukovics speelt de bal door. Baojiang is nu in balbezit. Baojiang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red comet 71%, 胜利AC米兰 29%.
Red comet - 胜利AC米兰 0:7

49e minuut.
Haiming probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wukovics is nu in balbezit. Wukovics geeft een lange en hoge pass. Lingyun rent richting de bal. Lingyun draait met de bal, schiet en ... Xilai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baojiang rent richting de bal. Baojiang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red comet - 胜利AC米兰 0:8

50e minuut.
Zhushan speelt de bal door. Lingyun rent richting de bal. Jichang is nu in balbezit. Lingyun verovert de bal door een tackle van achteren. Lingyun haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Sarris geeft de bal voor. Daar is Lingyun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lingyun kopt de bal weg. Baojiang is nu in balbezit. Baojiang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Krzymowski kopt de bal weg. Sarris is nu in balbezit. Sarris passt de bal zonder na te denken. Daar is Baojiang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baojiang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Lingyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lingyun speelt de bal door. Baojiang rent richting de bal. Baojiang haalt uit met een fantastische trap. Xilai maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Red comet - 胜利AC米兰 0:9

67e minuut.
Haiming is nu in balbezit. Wukovics rent richting de bal. Wukovics passt de bal zonder na te denken. Lingyun is nu in balbezit. Lingyun draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Xilai bokst de bal weg.

72e minuut.
Wukovics passt de bal in één keer door. Zhushan is nu in balbezit. Punsch begaat een overtreding. Punsch krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Daar is Wenliang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wukovics is nu in balbezit. Lingyun is nu in balbezit. Wukovics rent richting de bal. Wukovics draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Xilai met een sublieme pass. Krzymowski kopt de bal weg. Baojiang is nu in balbezit. Baojiang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red comet - 胜利AC米兰 0:10

85e minuut.
Wukovics is nu in balbezit. Qiuliang verovert de bal door een tackle van achteren. Qiuliang probeert naar een medespeler te passen. Fansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fansen haalt uit met een fantastische trap. Giulino bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Red comet - 胜利AC米兰 1:10

88e minuut.
Daar is Qiuliang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lingyun is nu in balbezit. Lingyun speelt de bal door. Daar is Wukovics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wukovics haalt uit met een fantastische trap. Xilai bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Wukovics geeft een lange en hoge pass. Leshi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lingyun rent richting de bal. Lingyun draait met de bal, schiet en ... Xilai probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red comet 64%, 胜利AC米兰 36%.
Red comet - 胜利AC米兰 1:10