Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 13:27
  • Competitiewedstrijd: Jia League.01
  • Stadion: Ayumi Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3081
Ayumi Liangying Valley F.C.
Defend Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


20e minuut.
Daar is Haiyong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhihao bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhihao schiet op doel. Haiying probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ayumi - Liangying Valley F.C. 0:1

21e minuut.
Hongyun onderschept slim de pass. Tenglong is nu in balbezit. Hongyun verovert de bal door een tackle van achteren. Hongyun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ayumi - Liangying Valley F.C. 1:1

23e minuut.
Hongyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Songshan begaat een overtreding. Hongyun is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zhicheng met een snel genomen vrije trap. Heng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongyun verovert de bal door een tackle van achteren. Hongyun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ayumi - Liangying Valley F.C. 2:1

24e minuut.
Qingming speelt de bal door. Zhicheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhicheng probeert naar een medespeler te passen. Hongyun controleert de bal met de borst. Hongyun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Songshan passt de bal in één keer door. Suhang geeft een hoge lob. Mingjian kopt de bal weg. Klungelig pakt Songshan de bal. Songshan draait met de bal, schiet en ... Xiongshi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Haiyong heeft problemen om de bal te vangen. Zhihao bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingjian bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhihao onderschept slim de pass. Zhihao haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Gai speelt de bal door. Zhicheng rent richting de bal. Zhicheng passt de bal met de wreef. Hongyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongyun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Songshan kopt de bal weg. Xiuyuan rent richting de bal. Zhihao onderschept slim de pass. Zhihao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ayumi - Liangying Valley F.C. 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ayumi 48%, Liangying Valley F.C. 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ayumi - Liangying Valley F.C. 2:2

51e minuut.
Suhang geeft de bal voor. Songshan rent richting de bal. Zhicheng schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zhicheng krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Haiyong is nu in balbezit. Haiyong geeft een hoge lob. Zhiqiang kopt de bal weg. Hongyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongyun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ayumi - Liangying Valley F.C. 3:2

61e minuut.
Qingming rent richting de bal. Suhang geeft de bal voor. Daar is Chunying, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhihao rent richting de bal. Zhihao schiet op doel. Xiongshi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Zhicheng rent richting de bal. Tenglong verovert de bal door een tackle van achteren. Songshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Songshan haalt uit met een fantastische trap. Gai probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Zhicheng rent richting de bal. Zhicheng probeert naar een medespeler te passen. Hongyun rent richting de bal. Hongyun schiet op doel. Yijia probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ayumi - Liangying Valley F.C. 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ayumi 55%, Liangying Valley F.C. 45%.
Ayumi - Liangying Valley F.C. 4:2