Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
INTER1908 Chenglong Honghe
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 18.7
matig Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


40e minuut.
Qinbo onderschept slim de pass. Qinbo met een sublieme pass. Dilong bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilong draait met de bal, schiet en ... Xinlang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER1908 69%, Chenglong Honghe 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
INTER1908 - Chenglong Honghe 0:0

48e minuut.
Benshan is nu in balbezit. Benshan haalt uit met een fantastische trap. Yonglin probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Xuexin zal de hoekschop nemen. Helan bokst de bal weg.

49e minuut.
Longyuan verovert de bal door een tackle van achteren. Longyuan passt de bal met de wreef. Guanghu rent richting de bal. Benshan onderschept slim de pass. Benshan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Daar is Guiyang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benshan rent richting de bal. Benshan passt de bal in één keer door. Yudong is nu in balbezit. Yudong draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Zhaojing rent richting de bal. Quanshun verovert de bal door een tackle van achteren. Quanshun probeert naar een medespeler te passen. Benshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Benshan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Qishuang passt de bal met de wreef. Minzhi speelt de bal door. Qishuang rent richting de bal. Qinbo verovert de bal door een tackle van achteren. Qinbo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Runfa kopt de bal weg. Qinbo probeert de bal met de borst te controleren. Qishuang begaat een overtreding. Qinbo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Minzhi komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER1908 - Chenglong Honghe 0:1

80e minuut.
Minzhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Minzhi geeft de bal voor. Qiuyue kopt de bal weg. Qinbo rent richting de bal. Qinbo draait met de bal, schiet en ... Xinlang bokst de bal weg.

84e minuut.
Quanshun geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zhaojing met een snelle inworp. Qinbo rent richting de bal. Qinbo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER1908 59%, Chenglong Honghe 41%.
INTER1908 - Chenglong Honghe 0:1