Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
INTER1908 Crimson Typhoon
Normal Tactiek 352
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 26.4
average Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Wei bereikt de bal nog maar net als eerste. Wei geeft de bal voor. Wulong is nu in balbezit. Lifan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lifan schiet op doel. Xinlang bokst de bal weg.

5e minuut.
Niuniu is nu in balbezit. Niuniu geeft een lange en hoge pass. Wulong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wulong draait met de bal, schiet en ... Xinlang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER1908 - Crimson Typhoon 0:1

26e minuut.
Jie rent richting de bal. Shenyang onderschept slim de pass. Shenyang passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lifan de bal. Lifan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Xuexin rent richting de bal. Xuexin geeft de bal voor. Haoliang rent richting de bal. Haoliang met een sublieme pass. Longteng heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Quanshun rent richting de bal. Lifan onderschept slim de pass. Lifan met een sublieme pass. Wulong rent richting de bal. Wulong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER1908 - Crimson Typhoon 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER1908 57%, Crimson Typhoon 43%.
INTER1908 - Crimson Typhoon 0:2

47e minuut.
Shenyang probeert naar een medespeler te passen. Yudong probeert naar een medespeler te passen. Benshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yudong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yudong haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Qishuang geeft een lange en hoge pass. Shenyang kopt de bal weg. Wulong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wulong geeft een hoge lob. Lifan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Yudong bereikt de bal nog maar net als eerste. Benshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yudong bereikt de bal nog maar net als eerste. Benshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Benshan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER1908 - Crimson Typhoon 1:2

65e minuut.
Wulong bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiancai is nu in balbezit. Wulong onderschept slim de pass. Wulong draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zixiang de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Wulong heeft problemen om de bal te vangen. Jie kopt de bal weg. Wei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lifan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lifan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Zixiang onderschept slim de pass. Shengjie onderschept slim de pass. Shengjie probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wulong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wulong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER1908 50%, Crimson Typhoon 50%.
INTER1908 - Crimson Typhoon 1:2