Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
浪子不回头 Haihe Guanggu
浪子-A Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.4 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
weak Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


31e minuut.
Guoxiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Guoxiang passt de bal zonder na te denken. Cangyan is nu in balbezit. Cangyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
浪子不回头 - Haihe Guanggu 1:0

40e minuut.
Junping passt de bal zonder na te denken. Yin rent richting de bal. Cuishan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cuishan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 浪子不回头 33%, Haihe Guanggu 67%.
浪子不回头 - Haihe Guanggu 1:0

50e minuut.
Junping passt de bal zonder na te denken. Jingwei heeft problemen om de bal te vangen. Jingwei geeft een lange en hoge pass. Cangyan rent richting de bal. Cangyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
浪子不回头 - Haihe Guanggu 2:0

51e minuut.
Hengran geeft de bal voor. Inworp. Jingwei met de inworp. Junping is nu in balbezit. Junping haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Jingwei met een snelle inworp. Junping kan de bal niet met de borst controleren. Dingding met een sublieme pass. Cangyan is nu in balbezit. Cangyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
浪子不回头 - Haihe Guanggu 3:0

62e minuut.
Junping verovert de bal door een tackle van achteren. Junping geeft de bal voor. Cangyan is nu in balbezit. Cangyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Huajian met een sublieme pass. Junping is nu in balbezit. Junping passt de bal in één keer door. Cangyan is nu in balbezit. Cangyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 浪子不回头 31%, Haihe Guanggu 69%.
浪子不回头 - Haihe Guanggu 3:0