Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Artillery vehicle FC 雅荷塘FC
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


5e minuut.
Dexiang verovert de bal door een tackle van achteren. Yingdong is nu in balbezit. Yingdong geeft de bal voor. Menglong is nu in balbezit. Menglong draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Haifeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Haifeng probeert naar een medespeler te passen. Jinnan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinnan draait met de bal, schiet en ... Deliang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Artillery vehicle FC - 雅荷塘FC 1:0

31e minuut.
Dexiang onderschept slim de pass. Dexiang met een sublieme pass. Jinyu speelt de bal door. Jinnan is nu in balbezit. Jinnan schiet op doel. Deliang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Qidi trapt de bal weg. Yingdong rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haifeng. Yingdong wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

40e minuut.
Hongwei geeft de bal voor. Jinnan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Xiaochun. Xiaochun krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Artillery vehicle FC 42%, 雅荷塘FC 58%.
Artillery vehicle FC - 雅荷塘FC 1:0

59e minuut.
Yuanxiang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zixiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Tianxing tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zixiang is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Haibo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Qidi trapt de bal weg. Haifeng kopt de bal weg. Daar is Jinnan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jinnan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Zixiang rent richting de bal. Zixiang passt de bal zonder na te denken. Menglong is nu in balbezit. Menglong haalt uit met een fantastische trap. Qidi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Artillery vehicle FC - 雅荷塘FC 1:1

66e minuut.
Hongwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Zixiang rent richting de bal. Jinyu is nu in balbezit. Menglong verovert de bal door een tackle van achteren. Menglong draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Daar is Hongbo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menglong bereikt de bal nog maar net als eerste. Menglong geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zixiang de bal. Zixiang schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Artillery vehicle FC 46%, 雅荷塘FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Artillery vehicle FC - 雅荷塘FC 1:1