Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yuchun Dawei shenhuaFC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Shitao passt de bal zonder na te denken. Houliang is nu in balbezit. Qiangde maakt een afschuwelijke overtreding. Qiangde is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

7e minuut.
Zhonghe rent richting de bal. Shitao verovert de bal door een tackle van achteren. Shitao passt de bal met de wreef. Jingrun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingrun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Xiaobo kopt de bal weg. Daar is Shipeng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kezhen is nu in balbezit. Yuanyuan verovert de bal door een tackle van achteren. Yuanyuan haalt uit met een fantastische trap. Liting kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Jingrun speelt de bal door. Qingying rent richting de bal. Shitao onderschept slim de pass. Jingrun rent richting de bal. Jingrun draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Yuanyuan passt de bal in één keer door. Haiyun rent richting de bal. Kezhen speelt de bal door. Shipeng is nu in balbezit. Shipeng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Xiaobo geeft de bal voor. Daar is Pengpeng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shipeng is nu in balbezit. Yuanyuan is nu in balbezit. Yuanyuan haalt uit met een fantastische trap. Liting probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Haiyun rent richting de bal. Yuanzhang verovert de bal door een tackle van achteren. Yuanzhang geeft een lange en hoge pass. Jingrun is nu in balbezit. Jingrun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Yuanyuan passt de bal met de wreef. Houliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Houliang met een sublieme pass. Shipeng rent richting de bal. Shipeng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Xiaobo is nu in balbezit. Shitao is nu in balbezit. Shitao speelt de bal door. Jingrun is nu in balbezit. Jingrun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yuchun Dawei - shenhuaFC 0:1

41e minuut.
Yuanyuan rent richting de bal. Yuanyuan passt de bal in één keer door. Qingying bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingrun onderschept slim de pass. Jingrun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kezhen verovert de bal door een tackle van achteren. Kezhen met een sublieme pass. Xiaobo is nu in balbezit. Shitao onderschept slim de pass. Shitao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yuchun Dawei - shenhuaFC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yuchun Dawei 59%, shenhuaFC 41%.
Yuchun Dawei - shenhuaFC 0:2

51e minuut.
Qingying geeft de bal voor. Yuanyuan kopt de bal weg. Jueyuan probeert de bal aan de voet te houden. Shipeng rent richting de bal. Shipeng draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Yuchun Dawei - shenhuaFC 1:2

55e minuut.
Fuqiang rent richting de bal. Shitao begaat een overtreding. Fuqiang raakt geblesseerd tijdens het duel. Xiaobo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Haiyun rent richting de bal. Haiyun geeft een hoge lob. Liting probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Shitao is nu in balbezit. Shitao passt de bal met de wreef. Guangmei geeft een hoge lob. Yiming is nu in balbezit. Yiming schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yiming zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Qingying is nu in balbezit. Shitao onderschept slim de pass. Shitao geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Haiyun controleert de bal met de borst. Yuanzhang is nu in balbezit. Yuanzhang passt de bal met de wreef. Shitao rent richting de bal. Shitao schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Xiaobo speelt de bal door. Shipeng is nu in balbezit. Kezhen verovert de bal door een tackle van achteren. Yuanyuan rent richting de bal. Yuanyuan schiet op doel. Liting verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yuchun Dawei 57%, shenhuaFC 43%.
Yuchun Dawei - shenhuaFC 1:2