Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wuhan.FC TTTTT
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Guide onderschept slim de pass. Jiang is nu in balbezit. Chengzhi verovert de bal door een tackle van achteren. Guide bereikt de bal nog maar net als eerste. Guide schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Klungelig pakt Leilei de bal. xiaofeng bereikt de bal nog maar net als eerste. xiaofeng passt de bal in één keer door. Guide bereikt de bal nog maar net als eerste. Guide haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Yaobang bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiejun verovert de bal door een tackle van achteren. Tiejun passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Guide de bal. Guide schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Geliang trapt de bal weg van het doel. Kezhen kopt de bal weg. Fen bereikt de bal nog maar net als eerste. Guide onderschept slim de pass. Guide draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yougen rent richting de bal. Yougen geeft de bal voor. Paal!

20e minuut.
Jiang geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tianshun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chengzhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chengzhi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Tiejun de bal onder controle te krijgen. Zhongzheng rent richting de bal. Tiejun maakt een afschuwelijke overtreding. Tiejun is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

39e minuut.
Fen geeft een hoge lob. Kezhen kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt Yang zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Yang moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Yang schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

40e minuut.
Tianshun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chengzhi is nu in balbezit. Chengzhi geeft een lange en hoge pass. Fen rent richting de bal. Guide verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Wuhan.FC - TTTTT 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wuhan.FC 45%, TTTTT 55%.
Wuhan.FC - TTTTT 1:0

75e minuut.
Kezhen is nu in balbezit. Jiang verovert de bal door een tackle van achteren. Jiang speelt de bal door. Zhongzheng rent richting de bal. Zhongzheng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chuyi met de inworp. Xiaochuan rent richting de bal. Xiaochuan draait met de bal, schiet en ... Hanyuan kopt de bal weg. Guiming kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Zhongzheng rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wuhan.FC - TTTTT 1:1

78e minuut.
Daar is Longquan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Longquan geeft een lange en hoge pass. Yuncai kopt de bal weg. Zhongzheng rent richting de bal. Zhongzheng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wuhan.FC 52%, TTTTT 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wuhan.FC - TTTTT 1:1