Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shitouji Zhujiang Baoqiang Tianyahaijiao
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Desheng geeft de bal voor. Nima kopt de bal weg. Rongrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yangjie onderschept slim de pass. Yangjie draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Yanbin met een sublieme pass. Futian is nu in balbezit. Futian passt de bal met de wreef. Keqin is nu in balbezit. Keqin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shitouji Zhujiang - Baoqiang Tianyahaijiao 1:0

18e minuut.
Futian passt de bal in één keer door. Chunge is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guibin. Guibin krijgt een gele kaart. Chunge is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chunge zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Chenchen met een sublieme pass. Liejun geeft een hoge lob. Daar is Guanyong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yangjie is nu in balbezit. Yangjie draait met de bal, schiet en ... Hongbin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shitouji Zhujiang - Baoqiang Tianyahaijiao 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shitouji Zhujiang 58%, Baoqiang Tianyahaijiao 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shitouji Zhujiang - Baoqiang Tianyahaijiao 1:1

50e minuut.
Menglin rent richting de bal. Yanbin onderschept slim de pass. Yanbin met een sublieme pass. Futian is nu in balbezit. Futian draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Chunge zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Futian is nu in balbezit. Met opzet legt Guibin zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Guibin moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Guibin schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Futian moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Futian kan niet meer verder spelen. Xiaobin komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Daar is Bingyun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bingyun met een sublieme pass. Xiaobin rent richting de bal. Xiaobin haalt uit met een fantastische trap. Desheng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shitouji Zhujiang - Baoqiang Tianyahaijiao 2:1

69e minuut.
Wangsong is nu in balbezit. Keqin onderschept slim de pass. Keqin probeert naar een medespeler te passen. Xiaobin is nu in balbezit. Xiaobin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Bingyun is nu in balbezit. Yimin verovert de bal door een tackle van achteren. Yimin passt de bal met de wreef. Yangjie bereikt de bal nog maar net als eerste. Yangjie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Klungelig pakt Huixiong de bal. Xiaobin rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Guanwen ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Guanwen naar de kleedkamers voor een vroege douche. Xiaobin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Xiaobin kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Shitouji Zhujiang - Baoqiang Tianyahaijiao 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shitouji Zhujiang 35%, Baoqiang Tianyahaijiao 65%.
Shitouji Zhujiang - Baoqiang Tianyahaijiao 3:1