Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GXhuaren Guerrilla
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Weimiao verovert de bal door een tackle van achteren. Guorong rent richting de bal. Wenjing is nu in balbezit. Guorong rent richting de bal. Guorong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Wenjing is nu in balbezit. Ruike rent richting de bal. Ruike probeert naar een medespeler te passen. Guorong is nu in balbezit. Guorong draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Weijian heeft problemen om de bal te vangen. Zhongzheng verovert de bal door een tackle van achteren. Zhongzheng met een sublieme pass. Shitao is nu in balbezit. Shitao schiet op doel. Paal! Hengyuan rent richting de bal. Hengyuan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GXhuaren - Guerrilla 0:1

33e minuut.
Haoyang is nu in balbezit. Weijian verovert de bal door een tackle van achteren. Weijian speelt de bal door. Wenjing rent richting de bal. Wenjing schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Guorong passt de bal zonder na te denken. Wenjing is nu in balbezit. Shengqing rent richting de bal. Wenjing onderschept slim de pass. Wenjing haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GXhuaren 37%, Guerrilla 63%.
GXhuaren - Guerrilla 0:1

56e minuut.
Xiaoshuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoshuang probeert naar een medespeler te passen. Qiong speelt de bal door. Shitao rent richting de bal. Shitao haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Jiaxin geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Hengyuan de bal onder controle te krijgen. Shitao is nu in balbezit. Shitao schiet op doel. Liangyong probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GXhuaren - Guerrilla 0:2

79e minuut.
Xiaoshuang is nu in balbezit. Xiaoshuang geeft een lange en hoge pass. Inworp. Liaoyang met een snelle inworp. Guorong geeft een lange en hoge pass. Shangzhi bokst de bal weg. Wenjing is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
GXhuaren - Guerrilla 1:2

83e minuut.
Haoyang rent richting de bal. Weihua rent richting de bal. Weihua passt de bal met de wreef. Shitao rent richting de bal. Shitao schiet op doel. Liangyong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
GXhuaren - Guerrilla 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GXhuaren 52%, Guerrilla 48%.
GXhuaren - Guerrilla 1:3