Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guerrilla Dongfang FC
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Su bereikt de bal nog maar net als eerste. Su speelt de bal door. Haili probeert naar een medespeler te passen. Shitao is nu in balbezit. Shitao haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Zhongzheng met een sublieme pass. Hengyuan probeert naar een medespeler te passen. Su bereikt de bal nog maar net als eerste. Su passt de bal met de wreef. Shitao is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Zhongbo is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zhongbo neemt de hoekschop. Damin krijgt zijn hoofd ertegen. Shangzhi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerrilla - Dongfang FC 0:1

39e minuut.
Haoyang is nu in balbezit. Yonghua bereikt de bal nog maar net als eerste. Yonghua passt de bal zonder na te denken. Hengyuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hengyuan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerrilla 48%, Dongfang FC 52%.
Guerrilla - Dongfang FC 0:1

49e minuut.
Shitao bereikt de bal nog maar net als eerste. Quanlong bereikt de bal nog maar net als eerste. Shitao onderschept slim de pass. Shitao haalt uit met een fantastische trap. Guanhua werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Guerrilla - Dongfang FC 1:1

52e minuut.
Haoyang rent richting de bal. Quanlong verovert de bal door een tackle van achteren. Quanlong met een sublieme pass. Yapeng rent richting de bal. Yapeng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerrilla - Dongfang FC 1:2

54e minuut.
Zhiyuan rent richting de bal. Klungelig pakt Yonghua de bal. Yonghua met een sublieme pass. Damin bereikt de bal nog maar net als eerste. Damin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerrilla 50%, Dongfang FC 50%.
Guerrilla - Dongfang FC 1:2