Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El-Nady ElAml-Welnour Ahmar El-Agouza
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Abdul-Fattah is nu in balbezit. Yoonus onderschept slim de pass. Met opzet legt Jamal al Din zijn tegenspeler op de grond. Jamal al Din is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Yoonus wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

12e minuut.
Karbiogo is nu in balbezit. Yoonus rent richting de bal. Karbiogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoonus bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoonus schiet op doel. Majd probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
El-Khateeb probeert naar een medespeler te passen. Moheb is nu in balbezit. Moheb speelt de bal door. Helmy bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Salah geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. al-Sayed zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yousri is nu in balbezit. Yousri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
El-Ghabbour passt de bal zonder na te denken. Abdel Raheem rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yousri. Abdel Raheem is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abdel Raheem met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El-Nady ElAml-Welnour 69%, Ahmar El-Agouza 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El-Nady ElAml-Welnour - Ahmar El-Agouza 0:0

60e minuut.
Abdul-Rahman kopt de bal weg. Siraj rent richting de bal. Abdul-Fattah maakt een afschuwelijke overtreding. Abdul-Fattah krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Abdel Raheem probeert de bal met de borst te controleren. Abdul-Fattah is nu in balbezit. Met opzet legt Abdel Raheem zijn tegenspeler op de grond. Abdul-Fattah wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

77e minuut.
al-Sayed passt de bal met de wreef. Helmy rent richting de bal. Met opzet legt Abdul-Rahman zijn tegenspeler op de grond. Helmy moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Helmy kan niet meer verder spelen. Abdel Rasheed komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Fakhry onderschept slim de pass. Fakhry geeft de bal voor. Daar is Mamdouh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yousri is nu in balbezit. Yousri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
El-Khateeb onderschept slim de pass. El-Khateeb speelt de bal door. Moheb is nu in balbezit. Abdel Rasheed onderschept slim de pass. Abdel Rasheed draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El-Nady ElAml-Welnour 50%, Ahmar El-Agouza 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El-Nady ElAml-Welnour - Ahmar El-Agouza 0:0