Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ministres Verts Médecins Formidables
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Melchior bereikt de bal nog maar net als eerste. Melchior passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Willmar de bal. Lamirand is nu in balbezit. Lamirand schiet op doel. de Scherff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lamirand rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ministres Verts - Médecins Formidables 0:1

8e minuut.
Willmar bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaucourt verovert de bal door een tackle van achteren. Beaucourt probeert naar een medespeler te passen. Lamirand rent richting de bal. Lamirand schiet op doel. de Scherff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Saibene kopt de bal weg. Daar is Elvinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avisse begaat een overtreding. Avisse krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Avisse rent richting de bal. Avisse geeft de bal voor. Klungelig pakt Melchior de bal. Lamirand bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamirand haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ministres Verts - Médecins Formidables 0:2

17e minuut.
Baustert kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosenfeld met een snelle inworp. Beaucourt rent richting de bal. Beaucourt geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Renoult is nu in balbezit. Renoult geeft een hoge lob. Melchior heeft problemen om de bal te vangen. Lamirand is nu in balbezit. Lamirand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ministres Verts - Médecins Formidables 0:3

31e minuut.
Willmar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Avisse. Willmar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Willmar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Knell kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Klungelig pakt Lamirand de bal. Beaucourt speelt de bal door. Schank bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamirand onderschept slim de pass. Lamirand schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Renoult rent richting de bal. Elvinger verovert de bal door een tackle van achteren. Elvinger met een sublieme pass. Saibene is nu in balbezit. Saibene draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Gernsback trapt de bal weg. Willmar probeert naar een medespeler te passen. Collart is nu in balbezit. Saibene onderschept slim de pass. Saibene draait met de bal, schiet en ... Gernsback verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ministres Verts 56%, Médecins Formidables 44%.
Ministres Verts - Médecins Formidables 0:3

51e minuut.
Daar is Renoult, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elvinger verovert de bal door een tackle van achteren. Elvinger speelt de bal door. Saibene bereikt de bal nog maar net als eerste. Saibene draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ministres Verts - Médecins Formidables 1:3

56e minuut.
Renoult probeert naar een medespeler te passen. Melchior bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaucourt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beaucourt krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Sangare is nu in balbezit. Beaucourt verovert de bal door een tackle van achteren. Beaucourt probeert naar een medespeler te passen. Lamirand rent richting de bal. Lamirand haalt uit met een fantastische trap. de Scherff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Saibene bereikt de bal nog maar net als eerste. Renoult bereikt de bal nog maar net als eerste. Saibene onderschept slim de pass. Elvinger rent richting de bal. Elvinger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Avisse bereikt de bal nog maar net als eerste. Willmar is nu in balbezit. Met opzet legt Avisse zijn tegenspeler op de grond. Avisse krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

73e minuut.
Kollwelter heeft problemen om de bal te vangen. Elvinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvinger passt de bal met de wreef. Saibene is nu in balbezit. Saibene haalt uit met een fantastische trap. Gernsback kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Teyssier geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prüm met een snelle inworp. Elvinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvinger geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Teyssier bereikt de bal nog maar net als eerste. Saibene onderschept slim de pass. Elvinger rent richting de bal. Elvinger haalt uit met een fantastische trap. Gernsback werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ministres Verts - Médecins Formidables 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ministres Verts 49%, Médecins Formidables 51%.
Ministres Verts - Médecins Formidables 2:3