Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Médecins Formidables F.C. dotnet
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 21.8
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen matig


6e minuut.
Renoult geeft een hoge lob. Avisse rent richting de bal. Avisse geeft de bal voor. Beaucourt probeert de bal met de borst te controleren. Beaucourt geeft een lange en hoge pass. Thies probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Hahm controleert de bal met de borst. Hahm probeert naar een medespeler te passen. Teyssier probeert de bal aan de voet te houden. Capelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Avisse bereikt de bal nog maar net als eerste. Collart onderschept slim de pass. Teyssier rent richting de bal. Collart verovert de bal door een tackle van achteren. Collart schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ulrich rent richting de bal. Rosenfeld verovert de bal door een tackle van achteren. Rosenfeld probeert naar een medespeler te passen. Thiry is nu in balbezit. Thiry schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Engels geeft een hoge lob. Drevet kopt de bal weg. Klungelig pakt Seidel de bal. Beaucourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaucourt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Médecins Formidables - F.C. dotnet 1:0

22e minuut.
Avisse bereikt de bal nog maar net als eerste. Avisse speelt de bal door. Thiry rent richting de bal. Beaucourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaucourt schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Collart raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Federspil komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Avisse speelt de bal door. Beaucourt is nu in balbezit. Beaucourt passt de bal met de wreef. Thiry bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiry schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Unsen is nu in balbezit. Unsen geeft een lange en hoge pass. Avisse rent richting de bal. Federspil is nu in balbezit. Federspil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Médecins Formidables 57%, F.C. dotnet 43%.
Médecins Formidables - F.C. dotnet 1:0

56e minuut.
Rosenfeld rent richting de bal. Rosenfeld met een sublieme pass. Thiry bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiry schiet op doel. Thies probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Médecins Formidables - F.C. dotnet 2:0

59e minuut.
Santer probeert naar een medespeler te passen. Federspil probeert de bal met de borst te controleren. Lahure bereikt de bal nog maar net als eerste. Federspil is nu in balbezit. Federspil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Médecins Formidables - F.C. dotnet 2:1

65e minuut.
Drevet geeft een hoge lob. Daar is Hahm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hahm passt de bal met de wreef. Capelli is nu in balbezit. Capelli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Beaucourt is nu in balbezit. Beaucourt passt de bal in één keer door. Engels is nu in balbezit. Thiry verovert de bal door een tackle van achteren. Thiry schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Inglebert onderschept slim de pass. Rosenfeld is nu in balbezit. Rosenfeld geeft een hoge lob. Beaucourt rent richting de bal. Beaucourt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Médecins Formidables 43%, F.C. dotnet 57%.
Médecins Formidables - F.C. dotnet 2:1