Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. dotnet Corsaires
Normal Tactiek CorsoLux
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
1 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 35.7
poor Schieten adequate
poor Passen adequate
weak Verdedigen average


7e minuut.
Brentano onderschept slim de pass. Brentano geeft een hoge lob. Duhoux rent richting de bal. Duhoux schiet op doel. Thies maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. dotnet - Corsaires 0:1

9e minuut.
Brentano is nu in balbezit. Brentano met een sublieme pass. Duhoux is nu in balbezit. Duhoux haalt uit met een fantastische trap. Inglebert verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!

26e minuut.
Mores speelt de bal door. Duhoux bereikt de bal nog maar net als eerste. Knell is nu in balbezit. Duhoux rent richting de bal. Duhoux haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Faber passt de bal zonder na te denken. Knell is nu in balbezit. Duhoux is nu in balbezit. Duhoux haalt uit met een fantastische trap. Thies werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Schiltz onderschept slim de pass. Schiltz geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Inglebert de bal onder controle te krijgen. Duhoux bereikt de bal nog maar net als eerste. Duhoux haalt uit met een fantastische trap. Thies kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. dotnet 51%, Corsaires 49%.
F.C. dotnet - Corsaires 0:1

48e minuut.
Brentano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Faber geeft een hoge lob. Daar is Simons, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knell rent richting de bal. Knell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Capelli rent richting de bal. Mores verovert de bal door een tackle van achteren. Kass begaat een overtreding. Kass krijgt een gele kaart. Mores raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

64e minuut.
Duchene is nu in balbezit. Duchene geeft een lange en hoge pass. Inglebert bereikt de bal nog maar net als eerste. Duhoux verovert de bal door een tackle van achteren. Duhoux schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Simons heeft problemen om de bal te vangen. Duhoux rent richting de bal. Duhoux schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. dotnet - Corsaires 0:2

72e minuut.
Mores passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hahm de bal. Hahm passt de bal met de wreef. Zaccaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaccaria geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Mores raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Britz komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Mores probeert naar een medespeler te passen. Brentano bereikt de bal nog maar net als eerste. Brentano passt de bal zonder na te denken. Knell is nu in balbezit. Knell draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. dotnet 60%, Corsaires 40%.
F.C. dotnet - Corsaires 0:2