Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sidérurgistes Grands SSCN 26
Normal Tactiek def
37% Balbezit 63%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 35.1
weak Schieten good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Moţoc rent richting de bal. Moţoc passt de bal in één keer door. Ulveling probeert de bal aan de voet te houden. Turek bereikt de bal nog maar net als eerste. Turek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidérurgistes Grands - SSCN 26 0:1

5e minuut.
Gatinet trapt de bal weg van het doel. Moţoc kopt de bal weg. Daar is Ulveling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bujor is nu in balbezit. Bujor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Lahure bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahure passt de bal in één keer door. Sangare bereikt de bal nog maar net als eerste. Turek verovert de bal door een tackle van achteren. Turek schiet op doel. Gatinet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidérurgistes Grands - SSCN 26 0:2

8e minuut.
Bujor kopt de bal weg. Klungelig pakt Lahure de bal. Nedjar rent richting de bal. Lahure verovert de bal door een tackle van achteren. Lahure haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Marañón kopt de bal weg. Daar is Turek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sangare bereikt de bal nog maar net als eerste. Turek onderschept slim de pass. Turek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sidérurgistes Grands - SSCN 26 0:3

12e minuut.
Moţoc probeert naar een medespeler te passen. Biriktiren kan de bal niet met de borst controleren. Marañón speelt de bal door. Lahure is nu in balbezit. Lahure schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Arendt is nu in balbezit. Marañón onderschept slim de pass. Marañón passt de bal in één keer door. Lahure bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahure schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidérurgistes Grands - SSCN 26 0:4

16e minuut.
de Scherff met een sublieme pass. Arendt heeft problemen om de bal te vangen. Lahure onderschept slim de pass. Bujor rent richting de bal. Bujor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Biriktiren passt de bal met de wreef. Moţoc met een sublieme pass. Lahure heeft problemen om de bal te vangen. Bujor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidérurgistes Grands - SSCN 26 0:5

26e minuut.
Moţoc met een sublieme pass. Lahure is nu in balbezit. Ulveling verovert de bal door een tackle van achteren. Moţoc rent richting de bal. Moţoc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidérurgistes Grands - SSCN 26 0:6

31e minuut.
Lahure bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnell bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahure verovert de bal door een tackle van achteren. Lahure haalt uit met een fantastische trap. Gatinet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidérurgistes Grands - SSCN 26 0:7

34e minuut.
Da Luz onderschept slim de pass. Marañón bereikt de bal nog maar net als eerste. Marañón met een sublieme pass. Bujor is nu in balbezit. Bujor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Schnell geeft een hoge lob. Inworp. Marañón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turek is nu in balbezit. Turek schiet op doel. Gatinet bokst de bal weg. Molitor controleert de bal met de borst. Lahure is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidérurgistes Grands - SSCN 26 0:8

39e minuut.
Bujor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujor passt de bal in één keer door. Gambaro speelt de bal door. Lahure is nu in balbezit. Lahure draait met de bal, schiet en ... Gatinet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidérurgistes Grands - SSCN 26 0:9

44e minuut.
Moţoc passt de bal zonder na te denken. Da Luz rent richting de bal. Bujor verovert de bal door een tackle van achteren. Lahure rent richting de bal. Lahure schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sidérurgistes Grands 81%, SSCN 26 19%.
Sidérurgistes Grands - SSCN 26 0:9

47e minuut.
Turek onderschept slim de pass. Turek passt de bal zonder na te denken. Daar is Da Luz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bujor rent richting de bal. Bujor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Lahure verovert de bal door een tackle van achteren. Lahure passt de bal met de wreef. Bujor rent richting de bal. Bujor schiet op doel. Molitor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gatinet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Nedjar kopt de bal weg. Biriktiren probeert de bal aan de voet te houden. Gambaro speelt de bal door. Turek rent richting de bal. Turek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidérurgistes Grands - SSCN 26 0:10

61e minuut.
Gatinet probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Utkualan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bujor is nu in balbezit. Bujor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Moţoc is nu in balbezit. Moţoc passt de bal in één keer door. Lahure is nu in balbezit. Lahure haalt uit met een fantastische trap. Gatinet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidérurgistes Grands - SSCN 26 0:11

71e minuut.
Utkualan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bujor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujor passt de bal zonder na te denken. Turek bereikt de bal nog maar net als eerste. Turek haalt uit met een fantastische trap. Gatinet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Marañón bereikt de bal nog maar net als eerste. Marañón geeft de bal voor. Molitor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujor onderschept slim de pass. Bujor haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Golgol controleert de bal met de borst. Golgol geeft de bal voor. Schnell speelt de bal door. Bujor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Da Luz rent richting de bal. Lahure onderschept slim de pass. Lahure passt de bal zonder na te denken. Bujor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujor haalt uit met een fantastische trap. Gatinet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Da Luz is nu in balbezit. Moţoc onderschept slim de pass. Moţoc probeert naar een medespeler te passen. Bujor is nu in balbezit. Bujor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Klungelig pakt Gambaro de bal. Gambaro speelt de bal door. Lahure is nu in balbezit. Bujor is nu in balbezit. Bujor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sidérurgistes Grands - SSCN 26 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sidérurgistes Grands 81%, SSCN 26 19%.
Sidérurgistes Grands - SSCN 26 0:12