Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chasseurs Automatiques SSCN 26
Normal Tactiek def
36% Balbezit 64%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 38.4
poor Schieten very good
poor Passen adequate
hopeless Verdedigen adequate


5e minuut.
Marañón bereikt de bal nog maar net als eerste. Marañón passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hellenbrand de bal. Bujor is nu in balbezit. Bujor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Marañón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujor rent richting de bal. Debarre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujor onderschept slim de pass. Bujor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Sekwa passt de bal met de wreef. Bujor bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellenbrand is nu in balbezit. Bujor is nu in balbezit. Bujor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chasseurs Automatiques - SSCN 26 0:1

17e minuut.
Marañón met een sublieme pass. Klungelig pakt Bujor de bal. Bujor passt de bal in één keer door. Wasiak rent richting de bal. Wasiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chasseurs Automatiques - SSCN 26 0:2

20e minuut.
Sekwa probeert naar een medespeler te passen. Collomb rent richting de bal. Bujor onderschept slim de pass. Bujor schiet op doel. Moes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chasseurs Automatiques - SSCN 26 0:3

29e minuut.
Wasiak is nu in balbezit. Wasiak geeft de bal voor. Daar is Donckels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bujor onderschept slim de pass. Bujor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Sekwa passt de bal in één keer door. Hellenbrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Debarre begaat een overtreding. Debarre krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Inworp. Sekwa met een snelle inworp. Bujor is nu in balbezit. Bujor haalt uit met een fantastische trap. Collomb verovert de bal door een tackle van achteren. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chasseurs Automatiques 81%, SSCN 26 19%.
Chasseurs Automatiques - SSCN 26 0:3

46e minuut.
Bujor met een sublieme pass. Wasiak is nu in balbezit. Wasiak geeft de bal voor. Hellenbrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellenbrand haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chasseurs Automatiques - SSCN 26 0:4

47e minuut.
Rasquin met een sublieme pass. Daar is Gigant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bujor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujor draait met de bal, schiet en ... Moes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Klungelig pakt Sekwa de bal. Sekwa probeert naar een medespeler te passen. Bujor rent richting de bal. Bujor draait met de bal, schiet en ... Consbruck probeert de bal aan de voet te houden. Moes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Collomb onderschept slim de pass. Collomb met een sublieme pass. Sekwa probeert naar een medespeler te passen. Bujor rent richting de bal. Bujor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chasseurs Automatiques - SSCN 26 0:5

54e minuut.
Wasiak verovert de bal door een tackle van achteren. Wasiak passt de bal in één keer door. Bujor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujor draait met de bal, schiet en ... Moes probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chasseurs Automatiques - SSCN 26 0:6

55e minuut.
Gigant met een sublieme pass. Rasquin heeft problemen om de bal te vangen. Debarre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujor rent richting de bal. Bujor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Hellenbrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellenbrand passt de bal zonder na te denken. Marañón speelt de bal door. Bujor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

61e minuut.
Biriktiren kopt de bal weg. Hellenbrand probeert de bal aan de voet te houden. Bujor is nu in balbezit. Bujor haalt uit met een fantastische trap. Moes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chasseurs Automatiques - SSCN 26 0:7

63e minuut.
Daar is Utkualan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moţoc is nu in balbezit. Moţoc passt de bal in één keer door. Bujor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Hellenbrand haalt uit met een fantastische trap. Gervais kopt de bal weg. Sekwa speelt de bal door. Klungelig pakt Bujor de bal. Bujor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Collomb trapt de bal weg van het doel. Marañón kopt de bal weg. Daar is Bujor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bujor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Bujor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujor passt de bal in één keer door. Wasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasiak draait met de bal, schiet en ... Moes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chasseurs Automatiques - SSCN 26 0:8

84e minuut.
Reuland heeft problemen om de bal te vangen. Hellenbrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellenbrand met een sublieme pass. Bujor is nu in balbezit. Bujor haalt uit met een fantastische trap. Moes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Moţoc geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wasiak springt en kopt de bal. Moes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Bujor kan de bal niet met de borst controleren. Bujor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chasseurs Automatiques - SSCN 26 0:9

87e minuut.
Wasiak rent richting de bal. Wasiak geeft een hoge lob. Hellenbrand is nu in balbezit. Bujor rent richting de bal. Bujor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chasseurs Automatiques 78%, SSCN 26 22%.
Chasseurs Automatiques - SSCN 26 0:9