Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bourgmestres Verts BC 2024 FC
Normal Tactiek 433z
38% Balbezit 62%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 47
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 37.4
weak Schieten excellent
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapuisat bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz haalt uit met een fantastische trap. Raymond probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Albrechts zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Raymond geeft de bal voor. Inworp. Albrechts met een snelle inworp. Pichon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Poissonnier trapt de bal weg van het doel. Hahm kopt de bal weg. Haroni speelt de bal door. Quiroz rent richting de bal. Quiroz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pichon rent richting de bal. Raymond bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz onderschept slim de pass. Quiroz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bourgmestres Verts - BC 2024 FC 0:1

13e minuut.
Hahm passt de bal zonder na te denken. Quiroz is nu in balbezit. Assemat rent richting de bal. Quiroz verovert de bal door een tackle van achteren. Quiroz haalt uit met een fantastische trap. Clerc bokst de bal weg.

16e minuut.
Pichon verovert de bal door een tackle van achteren. Pichon probeert naar een medespeler te passen. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz draait met de bal, schiet en ... Clerc probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Bălcescu rent richting de bal. Bălcescu met een sublieme pass. Quiroz rent richting de bal. Quiroz haalt uit met een fantastische trap. Clerc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bourgmestres Verts - BC 2024 FC 0:2

25e minuut.
Pichon met een sublieme pass. Bianchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălcescu onderschept slim de pass. Chapuisat bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapuisat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Assemat probeert de bal met de borst te controleren. Pichon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichon passt de bal met de wreef. Quiroz rent richting de bal. Quiroz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Doeltrap. Raymond trapt de bal weg. Bălcescu kopt de bal weg. Daar is Quiroz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quiroz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bourgmestres Verts - BC 2024 FC 0:3

28e minuut.
Mozek heeft problemen om de bal te vangen. Pichon bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mozek. Mozek krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Daar is Quiroz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feinen speelt de bal door. Hamer rent richting de bal. Chapuisat onderschept slim de pass. Chapuisat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Pietka passt de bal zonder na te denken. Pichon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichon passt de bal in één keer door. Chapuisat bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapuisat haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bourgmestres Verts - BC 2024 FC 0:4

33e minuut.
Quiroz is nu in balbezit. Chapuisat is nu in balbezit. Chapuisat schiet op doel. Na een snelle pass probeert Poissonnier de bal onder controle te krijgen. Clerc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bourgmestres Verts - BC 2024 FC 0:5

37e minuut.
Feinen is nu in balbezit. Bălcescu onderschept slim de pass. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz schiet op doel. Clerc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bourgmestres Verts - BC 2024 FC 0:6

38e minuut.
Albrechts is nu in balbezit. Albrechts geeft de bal voor. Ewen is nu in balbezit. Pichon verovert de bal door een tackle van achteren. Pichon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Poissonnier trapt de bal weg van het doel. Bălcescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Quiroz de bal. Quiroz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Pichon passt de bal met de wreef. Daar is Quiroz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pichon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichon schiet op doel. Raymond probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bourgmestres Verts - BC 2024 FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bourgmestres Verts 91%, BC 2024 FC 9%.
Bourgmestres Verts - BC 2024 FC 0:7

48e minuut.
Ewen is nu in balbezit. Pichon verovert de bal door een tackle van achteren. Pichon geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chapuisat de bal. Chapuisat haalt uit met een fantastische trap. Clerc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bourgmestres Verts - BC 2024 FC 0:8

49e minuut.
Hahm passt de bal zonder na te denken. Pichon rent richting de bal. Pichon passt de bal zonder na te denken. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bourgmestres Verts - BC 2024 FC 0:9

50e minuut.
Pichon rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ewen. Pichon raakt geblesseerd tijdens het duel. Pietka met een snel genomen vrije trap. Chapuisat springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Quiroz draait met de bal, schiet en ... Raymond probeert de bal aan de voet te houden. Pichon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichon draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Poissonnier de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Albrechts zal de hoekschop nemen. Clerc speelt de bal door. Bălcescu kopt de bal weg. Quiroz rent richting de bal. Quiroz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bourgmestres Verts - BC 2024 FC 0:10

59e minuut.
Bălcescu kopt de bal weg. Assemat heeft problemen om de bal te vangen. Quiroz rent richting de bal. Quiroz draait met de bal, schiet en ... Clerc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bourgmestres Verts - BC 2024 FC 0:11

60e minuut.
Tenekeci komt het veld opgelopen. Rupena komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Mozek passt de bal zonder na te denken. Raymond is nu in balbezit. Chapuisat onderschept slim de pass. Quiroz rent richting de bal. Quiroz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Haroni met een sublieme pass. Chapuisat rent richting de bal. Chapuisat passt de bal in één keer door. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chapuisat raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aszer komt het veld opgelopen. Albrechts geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Quiroz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bourgmestres Verts - BC 2024 FC 0:12

64e minuut.
Bălcescu speelt de bal door. Aszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Aszer passt de bal met de wreef. Quiroz rent richting de bal. Quiroz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bourgmestres Verts - BC 2024 FC 0:13

67e minuut.
Drabij rent richting de bal. Haroni met een sublieme pass. Aszer is nu in balbezit. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Bălcescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Aszer de bal. Aszer probeert naar een medespeler te passen. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bourgmestres Verts - BC 2024 FC 0:14

71e minuut.
Hahm heeft problemen om de bal te vangen. Hahm passt de bal zonder na te denken. Feinen rent richting de bal. Quiroz onderschept slim de pass. Quiroz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bourgmestres Verts - BC 2024 FC 0:15

74e minuut.
Bălcescu rent richting de bal. Bălcescu probeert naar een medespeler te passen. Albrechts probeert naar een medespeler te passen. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Haroni is nu in balbezit. Haroni met een sublieme pass. Albrechts speelt de bal door. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Chastang is nu in balbezit. Chastang geeft een lange en hoge pass. Bălcescu kopt de bal weg. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bourgmestres Verts 89%, BC 2024 FC 11%.
Bourgmestres Verts - BC 2024 FC 0:15