Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Métalurgistes Merveilleux Savants Aveugles
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Grimal bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimal met een sublieme pass. Kollwelter rent richting de bal. Henkes verovert de bal door een tackle van achteren. Henkes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Daar is Dürrer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schwinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwinden passt de bal zonder na te denken. Kelsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelsen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Métalurgistes Merveilleux - Savants Aveugles 0:1

22e minuut.
Arendt rent richting de bal. Arendt met een sublieme pass. Kelsen rent richting de bal. Schwinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwinden haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Eresch rent richting de bal. Eresch passt de bal met de wreef. Christophe met een sublieme pass. Dürrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürrer geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Gillen speelt de bal door. Schwinden is nu in balbezit. Kelsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelsen schiet op doel. Conzemius werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Métalurgistes Merveilleux - Savants Aveugles 0:2

40e minuut.
Conzemius trapt de bal weg van het doel. Eresch controleert de bal met de borst. Christophe verovert de bal door een tackle van achteren. Christophe geeft een hoge lob. Kelsen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Métalurgistes Merveilleux - Savants Aveugles 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Métalurgistes Merveilleux 57%, Savants Aveugles 43%.
Métalurgistes Merveilleux - Savants Aveugles 0:3

49e minuut.
Grimal probeert naar een medespeler te passen. Eresch is nu in balbezit. Eresch geeft de bal voor. Henkes is nu in balbezit. Henkes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Grimal is nu in balbezit. Kelsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwinden heeft problemen om de bal te vangen. Schwinden haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kelsen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Métalurgistes Merveilleux - Savants Aveugles 0:4

60e minuut.
Schwinden verovert de bal door een tackle van achteren. Kelsen rent richting de bal. Schwinden is nu in balbezit. Schwinden schiet op doel. Na een snelle pass probeert Schaaf de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Lenners speelt de bal door. Gillen is nu in balbezit. Fautsch begaat een overtreding. Fautsch krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Dürrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürrer geeft een lange en hoge pass. Daar is Henkes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamilius is nu in balbezit. Hamilius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Christophe geeft een hoge lob. Schaaf met een sublieme pass. Bernard heeft problemen om de bal te vangen. Kelsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelsen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Métalurgistes Merveilleux 48%, Savants Aveugles 52%.
Métalurgistes Merveilleux - Savants Aveugles 0:4