Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Savants Aveugles Policiens Acharnés
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Lamy is nu in balbezit. Dubost onderschept slim de pass. Goedert is nu in balbezit. Dubost onderschept slim de pass. Dubost haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Schaaf is nu in balbezit. Christophe onderschept slim de pass. Christophe geeft de bal voor. Goedert bereikt de bal nog maar net als eerste. Goedert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Klungelig pakt Christophe de bal. Christophe probeert naar een medespeler te passen. Lamy geeft een hoge lob. Schaaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaaf schiet op doel. Senegas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Savants Aveugles 53%, Policiens Acharnés 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Savants Aveugles - Policiens Acharnés 0:0

56e minuut.
Daar is Wilmar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reding is nu in balbezit. Reding passt de bal in één keer door. Schaaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaaf haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Daar is Kelsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubost is nu in balbezit. Lamy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dubost raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dubost kan niet meer verder spelen. Schwinden komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Klungelig pakt Schaaf de bal. Reding bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaaf is nu in balbezit. Schaaf schiet op doel. Senegas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Lenners is nu in balbezit. Lenners geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Savants Aveugles - Policiens Acharnés 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Savants Aveugles 49%, Policiens Acharnés 51%.
Savants Aveugles - Policiens Acharnés 0:1