Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bourgmestres Verts Policiens Acharnés
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Saponaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Goedert onderschept slim de pass. Goedert speelt de bal door. Reding is nu in balbezit. Reding draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Lemmer geeft de bal voor. Cabaret bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewen begaat een overtreding. Ewen krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Cabaret is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cabaret zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hardt krijgt zijn hoofd ertegen. Schaaf rent richting de bal. Schaaf schiet op doel. Clerc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bourgmestres Verts - Policiens Acharnés 0:1

26e minuut.
Feinen verovert de bal door een tackle van achteren. Reding is nu in balbezit. Feinen begaat een overtreding. Reding is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Goedert neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Profant kopt de bal weg. Hardt heeft problemen om de bal te vangen. Feinen probeert naar een medespeler te passen. Mozek rent richting de bal. Mozek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Profant geeft de bal voor. Inworp. Hamer met de inworp. Hahm probeert de bal met de borst te controleren. Hahm geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is Hahm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goedert geeft een lange en hoge pass. Raymond bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaaf onderschept slim de pass. Schaaf haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bourgmestres Verts 57%, Policiens Acharnés 43%.
Bourgmestres Verts - Policiens Acharnés 0:1

49e minuut.
Dahlem geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hamer met de inworp. Hahm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahm geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Reding rent richting de bal. Reding passt de bal zonder na te denken. Dahlem is nu in balbezit. Hahm is nu in balbezit. Hahm draait met de bal, schiet en ... Kremer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Feinen rent richting de bal. Feinen probeert naar een medespeler te passen. Mozek is nu in balbezit. Hahm rent richting de bal. Hahm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bourgmestres Verts - Policiens Acharnés 1:1

76e minuut.
Reding rent richting de bal. Saponaro verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Goedert. Saponaro moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Saponaro kan niet meer verder spelen. Marson komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Bianchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardt verovert de bal door een tackle van achteren. Hardt met een sublieme pass. Schaaf rent richting de bal. Schaaf draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Mozek kopt de bal weg. Dahlem bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamer onderschept slim de pass. Hamer schiet op doel. Kremer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bourgmestres Verts 52%, Policiens Acharnés 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bourgmestres Verts - Policiens Acharnés 1:1