Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Partisans Emportés Pilotes Petits
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen weak


34e minuut.
Afonso onderschept slim de pass. Afonso geeft een lange en hoge pass. Grisius probeert de bal aan de voet te houden. Biever rent richting de bal. Biever haalt uit met een fantastische trap. Kirch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Decock passt de bal in één keer door. Biever bereikt de bal nog maar net als eerste. Wampach is nu in balbezit. Biever onderschept slim de pass. Biever haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partisans Emportés 48%, Pilotes Petits 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Partisans Emportés - Pilotes Petits 0:0

49e minuut.
Lux verovert de bal door een tackle van achteren. Lux met een sublieme pass. Reding is nu in balbezit. Reding haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Partisans Emportés - Pilotes Petits 0:1

70e minuut.
Fontaine verovert de bal door een tackle van achteren. Fontaine geeft een hoge lob. Afonso kopt de bal weg. Decock is nu in balbezit. Decock draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Hulin geeft de bal voor. Baftijari bereikt de bal nog maar net als eerste. Baftijari schiet op doel. Daar is Decock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Decock schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Decock rent richting de bal. Decock schiet op doel. Biever krijgt zijn hoofd ertegen. Kunen bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Baftijari geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bebon springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partisans Emportés 54%, Pilotes Petits 46%.
Partisans Emportés - Pilotes Petits 0:1