Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rédacteurs Noirs Députés Excellents
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.7
average Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Hunnewald rent richting de bal. Federspiel verovert de bal door een tackle van achteren. Federspiel speelt de bal door. Muraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraglia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Federspiel verovert de bal door een tackle van achteren. Federspiel probeert naar een medespeler te passen. Poulet probeert naar een medespeler te passen. Gonderinger rent richting de bal. Gonderinger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Hunnewald rent richting de bal. Muraglia verovert de bal door een tackle van achteren. Pilot is nu in balbezit. Muraglia verovert de bal door een tackle van achteren. Muraglia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rédacteurs Noirs - Députés Excellents 1:0

33e minuut.
Schlim bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlim probeert naar een medespeler te passen. Biever rent richting de bal. Biever draait met de bal, schiet en ... Krack probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Knepper zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Brachtenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulet is nu in balbezit. Poulet passt de bal in één keer door. Gonderinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonderinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rédacteurs Noirs - Députés Excellents 1:1

45e minuut.
Damar rent richting de bal. Schlim rent richting de bal. Schlim passt de bal zonder na te denken. Biever is nu in balbezit. Biever schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rédacteurs Noirs - Députés Excellents 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rédacteurs Noirs 51%, Députés Excellents 49%.
Rédacteurs Noirs - Députés Excellents 1:2

55e minuut.
Krack probeert naar een medespeler te passen. Fromont is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Knepper. Fromont raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

59e minuut.
Bohnert is nu in balbezit. Bohnert geeft de bal voor. Hieff rent richting de bal. Hieff draait met de bal, schiet en ... Hamelius maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Damar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Blum komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Hamelius trapt de bal weg van het doel. Blum kopt de bal weg. Bohnert rent richting de bal. Bohnert schiet op doel. Maul probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Blum geeft een lange en hoge pass. Hieff geeft de bal voor. Blum kopt de bal weg. Muraglia is nu in balbezit. Muraglia haalt uit met een fantastische trap. Hamelius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Hunnewald rent richting de bal. Bohnert onderschept slim de pass. Bohnert passt de bal in één keer door. Muraglia is nu in balbezit. Muraglia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Brachtenbach geeft de bal voor. Schlim is nu in balbezit. Blum verovert de bal door een tackle van achteren. Bohnert rent richting de bal. Bohnert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rédacteurs Noirs - Députés Excellents 2:2

89e minuut.
Blum is nu in balbezit. Blum passt de bal met de wreef. Muraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraglia schiet op doel. Hamelius werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rédacteurs Noirs - Députés Excellents 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rédacteurs Noirs 38%, Députés Excellents 62%.
Rédacteurs Noirs - Députés Excellents 3:2