Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chauffeurs Calmes Chauffeurs Excellents
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


17e minuut.
Berthelemy is nu in balbezit. Lamboray onderschept slim de pass. Lamboray passt de bal met de wreef. Grosbusch heeft problemen om de bal te vangen. Grosbusch haalt uit met een fantastische trap. Lamirand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Maas speelt de bal door. Medinger is nu in balbezit. Haas maakt een afschuwelijke overtreding. Haas krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Haas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grosbusch onderschept slim de pass. Grosbusch passt de bal met de wreef. Lamboray bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamboray haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Acker is nu in balbezit. Ferrie onderschept slim de pass. Ferrie probeert naar een medespeler te passen. Grosbusch rent richting de bal. Grosbusch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chauffeurs Calmes 37%, Chauffeurs Excellents 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chauffeurs Calmes - Chauffeurs Excellents 0:0

47e minuut.
Hommel met de inworp. Ferrie rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lamboray. Lamboray krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Ewen geeft een lange en hoge pass. Dussier is nu in balbezit. Wohlfart schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wohlfart krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Dussier rent richting de bal. Dussier met een sublieme pass. Mutschler probeert naar een medespeler te passen. Henkes rent richting de bal. Henkes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Hommel is nu in balbezit. Hommel geeft de bal voor. Lenners controleert de bal met de borst. Henkes rent richting de bal. Henkes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Mutschler kopt de bal weg. Keiser met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferrie met een snelle inworp. Dussier geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Barthel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henkes is nu in balbezit. Henkes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chauffeurs Calmes - Chauffeurs Excellents 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chauffeurs Calmes 44%, Chauffeurs Excellents 56%.
Chauffeurs Calmes - Chauffeurs Excellents 0:1