Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vietnamlegends ✧Captain Sài Gòn✧
442 Tactiek 4-2-2-2
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
67.2 gemiddelde waardering 63.9
excellent Schieten formidable
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


6e minuut.
Vân Sơn passt de bal in één keer door. Thanh Trung speelt de bal door. Günkan is nu in balbezit. Weier is nu in balbezit. Weier schiet op doel. Ytreland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Atanasio geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dân zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thanh Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Trung geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Hiếu geeft een lange en hoge pass. Günkan is nu in balbezit. Atanasio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Günkan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Günkan kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vietnamlegends - ✧Captain Sài Gòn✧ 1:0

32e minuut.
Inworp. Tatoyan komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Daar is Marinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marinescu passt de bal zonder na te denken. Tatoyan is nu in balbezit. Tatoyan draait met de bal, schiet en ... Vergilov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vietnamlegends - ✧Captain Sài Gòn✧ 1:1

36e minuut.
Vân Sơn geeft een hoge lob. Van Blerk is nu in balbezit. Weier maakt een afschuwelijke overtreding. Van Blerk moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Van Blerk kan niet meer verder spelen. Szusza komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Vergilov probeert naar een medespeler te passen. Končarević kopt de bal weg. Klungelig pakt Gia Huy de bal. Marinescu is nu in balbezit. Marinescu geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Inworp. Tapušković komt het veld opgelopen. Kabelev komt het veld opgelopen. Krasnoperov komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Tarazona bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarazona probeert naar een medespeler te passen. Krasnoperov rent richting de bal. Krasnoperov geeft een lange en hoge pass. Tatoyan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ngọc Thọ rent richting de bal. Ngọc Thọ passt de bal met de wreef. Končarević rent richting de bal. Končarević geeft een lange en hoge pass. Tatoyan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Weier probeert naar een medespeler te passen. Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiếu geeft de bal voor. Günkan rent richting de bal. Günkan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vietnamlegends - ✧Captain Sài Gòn✧ 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vietnamlegends 49%, ✧Captain Sài Gòn✧ 51%.
Vietnamlegends - ✧Captain Sài Gòn✧ 2:1

47e minuut.
Končarević met de inworp. Thanh Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinescu begaat een overtreding. Marinescu krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Hiếu met de inworp. Krasnoperov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vân Sơn. Krasnoperov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Krasnoperov kan niet meer verder spelen.

52e minuut.
Weier is nu in balbezit. Weier passt de bal met de wreef. Thanh Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Günkan rent richting de bal. Günkan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Thanh Trung passt de bal in één keer door. Vân Sơn is nu in balbezit. Hiếu rent richting de bal. Hiếu geeft een hoge lob. Weier krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Kabelev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vân Sơn is nu in balbezit. Tatoyan probeert naar een medespeler te passen. Marinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinescu schiet op doel. Vergilov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Weier speelt de bal door. Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiếu passt de bal met de wreef. Vân Sơn heeft problemen om de bal te vangen. Vân Sơn geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Szusza bereikt de bal nog maar net als eerste. Weier onderschept slim de pass. Weier passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hiếu de bal. Hiếu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Končarević probeert naar een medespeler te passen. Marinescu rent richting de bal. Gia Huy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gia Huy krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Tapušković verovert de bal door een tackle van achteren. Tapušković geeft de bal voor. Trung Hinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatoyan onderschept slim de pass. Tatoyan haalt uit met een fantastische trap. Vergilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Thanh Trung maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Weier kopt de bal weg. Tarazona geeft een hoge lob. Tatoyan rent richting de bal. Tatoyan haalt uit met een fantastische trap. Vergilov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Končarević is nu in balbezit. Končarević haalt uit met een fantastische trap. Daar is Trung Hinh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marinescu rent richting de bal. Marinescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tatoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatoyan haalt uit met een fantastische trap. Vergilov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vietnamlegends - ✧Captain Sài Gòn✧ 2:2

84e minuut.
Vân Sơn is nu in balbezit. Kabelev verovert de bal door een tackle van achteren. Kabelev probeert naar een medespeler te passen. Marinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vietnamlegends 45%, ✧Captain Sài Gòn✧ 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vietnamlegends - ✧Captain Sài Gòn✧ 2:2