Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ArsenalVN Lê Tuấn - FC
D3 Tactiek 4-5-1
51% Balbezit 49%
72% Spel op eigen helft 28%
9 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
56.7 gemiddelde waardering 64.5
excellent Schieten excellent
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


7e minuut.
Klungelig pakt Świderski de bal. Tofan is nu in balbezit. Świderski verovert de bal door een tackle van achteren. Świderski schiet op doel. Quyền maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ArsenalVN - Lê Tuấn - FC 0:1

7e minuut.
Kiên Cường raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Koszut komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Correa speelt de bal door. Kopiński rent richting de bal. Rębacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rębacz met een sublieme pass. Świderski geeft een hoge lob. Quyền verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Bekdemir met een sublieme pass. Kopiński is nu in balbezit. Việt Khoa begaat een overtreding. Kopiński roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kopiński kan niet meer verder spelen. Giacco komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Tranamil geeft een hoge lob. Koszut bereikt de bal nog maar net als eerste. White onderschept slim de pass. White geeft de bal voor. Świderski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Montalbano is nu in balbezit. Tofan verovert de bal door een tackle van achteren. Świderski onderschept slim de pass. Świderski schiet op doel. Quyền werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ArsenalVN - Lê Tuấn - FC 0:2

18e minuut.
Correa geeft de bal voor. Montalbano kopt de bal weg. Świderski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świderski schiet op doel. Quyền maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Việt Thắng komt het veld opgelopen. Minh Vũ komt het veld opgelopen. Đình Hải komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Jalil bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalil geeft een lange en hoge pass. Montalbano rent richting de bal. Montalbano haalt uit met een fantastische trap. Quyền probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ArsenalVN - Lê Tuấn - FC 0:3

23e minuut.
Montalbano onderschept slim de pass. Giacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Owczarski is nu in balbezit. Giacco verovert de bal door een tackle van achteren. Giacco schiet op doel. Quyền kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Jalil is nu in balbezit. Mold onderschept slim de pass. Rębacz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rębacz krijgt een gele kaart. Mold is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mold zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Minh Vũ rent richting de bal. Minh Vũ passt de bal met de wreef. Mold rent richting de bal. Mold schiet op doel. Dhorasoo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Gula kopt de bal weg. Daar is Świderski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đình Hải onderschept slim de pass. Montalbano is nu in balbezit. Montalbano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Correa probeert naar een medespeler te passen. Giacco rent richting de bal. Giacco met een sublieme pass. Montalbano bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalbano schiet op doel. Quyền bokst de bal weg.

34e minuut.
Giacco probeert de bal aan de voet te houden. Tranamil is nu in balbezit. Giacco maakt een afschuwelijke overtreding. Giacco krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Giacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacco speelt de bal door. Klungelig pakt White de bal. White geeft de bal voor. Montalbano maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klungelig pakt Tranamil de bal. Correa rent richting de bal. Correa passt de bal zonder na te denken. White geeft een hoge lob. Świderski maakt een snoekduik en kopt de bal. Quyền bokst de bal weg. Montalbano bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalbano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ArsenalVN - Lê Tuấn - FC 0:4

41e minuut.
Tranamil rent richting de bal. Correa speelt de bal door. Tranamil is nu in balbezit. Tranamil geeft de bal voor. Mold maakt een snoekduik en kopt de bal. Dhorasoo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ArsenalVN 79%, Lê Tuấn - FC 21%.
ArsenalVN - Lê Tuấn - FC 0:4

47e minuut.
Tranamil onderschept slim de pass. Correa verovert de bal door een tackle van achteren. Correa geeft een hoge lob. Montalbano bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalbano schiet op doel. Quyền bokst de bal weg.

48e minuut.
Rębacz speelt de bal door. Giacco is nu in balbezit. Việt Thắng rent richting de bal. Giacco onderschept slim de pass. Giacco geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Jalil geeft de bal voor. Đình Hải kopt de bal weg. Bell is nu in balbezit. Bell geeft een hoge lob. Koszut krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Jalil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Owczarski geeft een lange en hoge pass. Koszut kopt de bal weg. Bell met een sublieme pass. Klungelig pakt Minh Vũ de bal. Minh Vũ haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dhorasoo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Jalil is nu in balbezit. Jalil passt de bal zonder na te denken. Koszut bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszut haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Owczarski is nu in balbezit. Owczarski geeft een hoge lob. Mold rent richting de bal. Mold schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ArsenalVN - Lê Tuấn - FC 1:4

68e minuut.
Minh Vũ probeert de bal aan de voet te houden. Świderski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świderski passt de bal zonder na te denken. Montalbano is nu in balbezit. Montalbano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Giacco bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Giacco neemt de hoekschop.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Jalil met een snelle inworp. Correa rent richting de bal. Correa geeft een hoge lob. Montalbano rent richting de bal. Montalbano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Tranamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Giang speelt de bal door. Mold is nu in balbezit. Mold haalt uit met een fantastische trap. Dhorasoo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ArsenalVN - Lê Tuấn - FC 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ArsenalVN 65%, Lê Tuấn - FC 35%.
ArsenalVN - Lê Tuấn - FC 2:4